Hlavní obsah

FIFA 10 sklízí ohromný úspěch u světové kritiky!

FIFA 10 Team

Do vydání FIFA 10 zbývá pár posledních dnů, ale redakce elitních médií už měly možnost plnou verzi otestovat. První reakce jsou jednoznačně pozitivní!

Foto: FIFA 10 Team

FIFA 10 si vede v hodnoceních nejprestižnějších médií skvěle.

Článek

„Loni sesadila FIFA z piedestálu nejlepší fotbalové hry sérii Pro Evolution Soccer, a pokud se nic zásadního nestane, bude propast mezi oběma hrami letos ještě hlubší,“ začal recenzi prestižní britský herní portál Eurogamer. Za největší a naprosto zásadní přínos ocenil pohyb v rozsahu 360°, který jsme vám představili zde a dokonce jej názorně ukázali v parádním videu.

Recenzent Eurogameru rovněž pochválil vyváženější hratelnost, zmírnění významu rychlosti hráčů, což klade důraz na hezčí a propracovanější fotbalové akce, a mnoho malých detailů, které z FIFA 10 dělají nejlepší fotbalovou simulaci pod sluncem. Celkové hodnocení? Skvělých 90 %!

Stejné hodnocení si FIFA 10 odnesla i z portálu Videogamer. I zde je za největší přínos označen inovativní pohyb v rozsahu 360°. Na první pohled marginální změna, ale až bude váš krajní záložník sprintovat po křídle s míčem, oceníte ten ohromný pokrok, kdy nejste omezeni jen na osm směrů. Videogamer dodává, že pohyb v rozsahu 360° je doplněním k již tak skvělé hře s realistickými animacemi přihrávky, přesnou fyzikou balónu a přesvědčivé střelby.

Tiscali Games přinesli i hodnocení dalších prestižních herních médií. Kupříkladu italský EuroGamer 10/10, německý 9/10, IGN UK 93 %, 3D Juegos 93 %, SpazioGames 92 %, Meristation 90 % a Oficiální PlayStation Magazín UK 90 %. Závěrem dodáme, že se jedná o hodnocení verze pro Xbox 360 a PlayStation 3.

FIFA 10 zatím slaví úspěchy!

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama