Hlavní obsah

FIFA 10 okamžitě v čele anglických hitparád prodejů

Anglie fotbalu rozumí! Kolébka fotbalu zareagovala, jak se čekalo. Vydání nejpopulárnějšího fotbalu na světě je jedním z největších prodejních úspěchů v historii počítačových her, napsal prestižní časopis MCV.

Foto: FIFA 10 Team

FIFA 10 skórovala proti všem konkurentům!

Článek

MCV stejně tak konstatoval, že jen málokoho tento výsledek překvapil. „Jen v prvních třech dnech prodeje byly expedovány statisíce kusů,“ napsal tento herní analytický týdeník.

Jedná se o největší launch v historii série a dokonce druhý v historii Velké Británie. Úspěšnějším titulem bylo jen GTA IV v loňském roce. Obecenstvo jednoznačně ocenilo výhody verze pro moderní konzole, podle průzkumu Chart-Track tvoří verze pro Xbox 360 48 %, PlayStation 3 zabrala 46 % a o zbytek se postarali ostatní formáty.

FIFA 10 je již v prodeji u nás. Nejlepší fotbalový simulátor je dostupný na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze pro PC, PS3 a X360 obsahuje český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama