Hlavní obsah

Messi číhá v pralese. Hlasujte o nejhezčí gól z nižších soutěží

Praha

Zapomenutí. Tak si musí připadat amatérští fotbalisté proti profesionálům, jejichž často klopotnému snažení se dostává pravidelně patřičné mediální pozornosti. Sport.cz teď zavedené pořádky mění. Již zítra rozjedeme pravidelnou čtenářskou anketu o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. I na oblastních trávnících se totiž skrývají skutečné fotbalové skvosty, z nichž vy sami vyberete Gól snů.

Martin Malý - FK Náchod (Divize C)Video: Fortuna Gól snů

 
Článek

Aleš Krč - SK Uničov (MSFL)

Fortuna Gól snů je pořad o těch nejkrásnějších momentech výkonnostního fotbalu, tedy soutěží od ČFL po krajské přebory. Výběry gólů, o kterých čtenáři budou hlasovat, vycházejí z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

Každé pondělí budou fanoušci vybírat z šestice vybraných gólů za uplynulý víkend. Nejlepší gól z tohoto výběru se pak utká s ostatními góly o ten nejkrásnější v měsíci. Ty nejlepší góly v měsíci pak rozeberou ve studiu Gólu snů Petr Svěcený a Petr Švancara a na základě jejich analýz pak fanoušci vyberou nejkrásnější gól měsíce. Vítěz se může těšit nejen na speciální cenu, ale také na postup do finálového večera o Fortuna Gól snů roku 2017.

Na Sport.cz startuje anketa toto pondělí, s ohledem na již odehrané dva týdny v jarní části soutěží přinášíme již nyní jako ukázku první dva góly nominované na březnový Gól snů. V prvním hracím týdnu jara předvedl fotbalovou parádu Martin Malý z FK Náchod (Divize C), o týden později bodovala šajtle Aleše Krče z SK Uničov (MSFL).

Fortuna Gól snů
Soutěž probíhá na Sport.cz od března do listopadu.
Každé pondělí bude na Sport.cz zveřejněna šestičlenná nominace na gól týdne. Hlasuje se od pondělí do soboty a vítězný gól se bude následně ucházet o nejhezčí branku měsíce.
Z osmi hracích měsíců vzejde osm gólů měsíce, z nichž čtenáři vyberou nejhezčí gól roku.
Góly najdete na Sport.cz a Facebooku Gól snů.

Reklama

Související témata: