Hlavní obsah

Bomba do šibenice i pohotové pumelice. Kanonýři se perou o další Gól snů!

Praha

Nová čtenářská anketa o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu Fortuna Gól snů pokračuje nabídkou za první dubnový víkend. Byly k vidění náramné rány z dálky i z voleje, prudké i umístěné, za něž by se nemuseli stydět ani borci z profesionálních klubů.

Gól Marka PukančíkaVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Gól Jana Havláska

Gól Zbyňka Černého

Gól Pavla Srubjana

Gól Michala Brůžka

Gól Davida Vaněčka

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 1. dubnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Marek Pukančík (Sokol Novosedly) V mládí začal s tréninkem karate, pak ho ale kamarádi přemluvili na fotbal a u toho už zůstal. A udělal dobře, jeho rána do šibenice se vydařila.
Jan Havlásek (SK Skalice) - Záložník hrající zároveň futsal za Démony Česká Lípa. Na trávníku završil vzornou kombinaci celého týmu pohotovým zakončením z voleje.
Zbyněk Černý (TJ Sokol Lhota) - Hrával divizi za Domažlice. Dva spoluhráči mu žonglérsky dostali míč do vzduchu a on ho z voleje napálil rovnou do sítě.
Pavel Srubjan (MFK Nové Město nad Metují) - V první lize se pějí ódy na přímý kop příbramského Pilíka. Obránce z Nového Města nemá standardky o nic horší!
Michal Brůžek (TJ Sokol Želeč) - Kapitán a nejlepší střelec týmu. Našel si odražený míč a bombou o břevno ho parádně poslal do branky.
David Vaněček (FK Olympie Březová) - Když ti nejde nikdo na pomoc, vystřel... Mezi třemi obránci soupeře se odhodlal ke střele z dálky a nachytal brankáře.

Vítězem ankety za minulý týden se stal Lukáš Stožický. Záložník Slaného se tak spolu s góly náchodského Martina Malého a Aleše Krče z Uničova bude tento týden ucházet o nejhezčí trefu měsíce března. Hlasování spustíme na Sport.cz v polovině týdne.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vycházejí z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

Fortuna Gól snů
Soutěž probíhá na Sport.cz od března do listopadu.
Každé pondělí bude na Sport.cz zveřejněna šestičlenná nominace na gól týdne. Hlasuje se od pondělí do soboty a vítězný gól se bude následně ucházet o nejhezčí branku měsíce.
Z osmi hracích měsíců vzejde osm gólů měsíce, z nichž čtenáři vyberou nejhezčí gól roku.
Góly najdete na Sport.cz a Facebooku Gól snů.
Šestice nominovaných gólů za 1. hrací víkend měsíce dubna. Která trefa z nabídky Fortuna Gól snů se vám nejvíc líbí?
Lachezar Panov (SK Moravská Slavia)
8,1 %
Jan Havlásek (SK Skalice)
8 %
Zbyněk Černý (TJ Sokol Lhota)
30,4 %
Pavel Srubjan (MFK Nové Město nad Metují)
10,2 %
Michal Brůžek (TJ Sokol Želeč)
32 %
David Vaněček (FK Olympie Březová)
11,3 %
Celkem hlasovalo 962 čtenářů.

Reklama

Související témata: