Hlavní obsah

Dalekonosná rána do šibenice bude bojovat o květnový Gól snů

Z hlasování čtenářů Sport.cz o Gól snů vzešla v uplynulém týdnu první trefa, která se bude ucházet o nejhezčí trefu měsíce května. Který kanonýr z amatérské kopané a jeho fotbalová paráda z prvního květnového hracího víkendu u fanoušků nejvíc zabodoval? Vítěz Miroslav Hromada hraje přebor za SK Boršice.

Miroslav Hromada z SK Boršice ovládl úvodní květnové hlasování fanouškůVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Vítězem se stala zcela jednoznačně dalekonosná pumelice Miroslava Hromady z SK Boršice, která v hlasování více než 4300 fanoušků překonala hranici 72 procent. Univerzál, který může nastupovat na kraji obrany či středové řady, se ve zlínském přeboru odhodlal vystřelit jen pár metrů za středovým kruhem a míč poslal do šibenice. Jeho trefa sice jen kosmeticky upravila výsledek, jeho tým prohrál 1:4, ale Hromada může oslavit alespoň triumf v soutěži střelců o Gól snů.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

Fortuna Gól snů
Soutěž probíhá na Sport.cz od března do listopadu.
Každé pondělí bude na Sport.cz zveřejněna šestičlenná nominace na gól týdne. Hlasuje se od pondělí do soboty a vítězný gól se bude následně ucházet o nejhezčí branku měsíce.
Z osmi hracích měsíců vzejde osm gólů měsíce, z nichž čtenáři vyberou nejhezčí gól roku.
Góly najdete na Sport.cz a Facebooku Gól snů.

Reklama

Související témata: