Hlavní obsah

Nejtrestanější hráč virtuózem! Jen tak dál, velebí Švancara výstavní šibenici

Aktualizováno

Kanonýr svého týmu je zároveň nejtrestanějším hráčem celé soutěže. Ale protože žluté karty sbírá hlavně za poznámky vůči rozhodčím, fotbalový bavič Petr Švancara má pro něj pochopení. Filip Rozsíval z FK Šumperk díky preciznímu přímému kopu do šibenice zvítězil v anketě Fortuna Gól snů za měsíc duben a stal se tak druhým kandidátem na celkový triumf za rok 2017. Celé vyhlášení si teď můžete prohlédnout.

Gól snů za měsíc duben

 
Článek

Nevíte, proč se o přesných zásazích do růžku branky říká, že střelec trefil šibenici? Tak se podívejte na parádní přímý kop Filipa Rozsívala, bude vám to hned jasné.

„Líp už to trefit nešlo! Takové přímé kopy uměli Horváth, Volešák nebo Vozábal, ale v první lize jich vidíme čím dál tím méně. Takže jen tak dál! A všimněte si, že nešťastníkem u tyče je známý Míra Matušovič. Až je mi ho líto, jak musel balón vyndat ze sítě," směje se Petr Švancara.

Fortuna Gól snů za měsíc duben:
1. Filip Rozsíval (FK Šumperk, divize E)4433 hlasů
2. Radim Pouzar (SK Rudolfov, JČ přebor)2280
3. Zbyněk Černý (TJ Sokol Lhota, Plz. přebor)185
4. Tomáš Čížek (FK Jiskra Mšeno, Lib. přebor)184

Jako bonus vybírá ve studiu s Petrem Svěceným několik originálních oslav povedených tref.

Nová soutěž mapuje nejhezčí góly od ČFL až po krajské přebory, tedy zápasy, jež zachycují přímé přenosy TVCOM.cz. Čtenáři Sport.cz rozhodli o tom, že prvním vítězem ankety za březen se stal Martin Malý z FK Náchod, který nachytal brankáře prakticky z půlky hřiště. Druhým kandidátem na celkový triumf za rok 2017 se tedy stává Filip Rozsíval z FK Šumperk.

Reklama

Související témata: