Hlavní obsah

Van Bastenův volej ožil v přeboru! Soupeří s ním několik zdařilých pumelic

Kontrolní otázka pro pamětníky. Vybavíte si lahůdkový volej Holanďana Van Bastena z finále ME 1988? Trefa, která je označována jako Gól století, teď ožila ve Středočeském krajském přeboru! Anketa o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu znovu nabízí ještě další parády. Během uplynulého víkendu se činili především střelci ze středních a větších vzdáleností, bonusem je patička z předminulého týdne.

Martin PánekVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Oldřich Zícha

Jakub Maryška

Daniel Novák

Tomáš Tenkl

Vítězem ankety za minulý týden se stal Michal Šrom ze Spartaku Hulín.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 4. květnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Martin Pánek (TJ Sokol Kozojedy) - Duel IV. třídy na Plzeňsku s Vysokou Libyní vysílal živě ČT sport. Televizní diváci mohli ocenit drzou patičku spoluhráče ve vápně, díky níž pak měl střelec ideální pozici.
Oldřich Zícha (FK Postoloprty) - V ústecké I.A třídě se na hřišti Března blýskl postoloprtský záložník. Fanoušek fotbalové Sparty a hokejového Litvínova vystřihl levačkou náramný přímý kop.
Jakub Maryška (Mnichovohradišťský SK) - Zbystřete pozornost, Van Bastenův nástupce přichází... Fanoušek Manchesteru United ozdobil středočeský přebor skvělou trefou, přitom těžkým volejem z úhlu.
Daniel Novák (TJ Lomnice) - Třicetiletý útočník zaúřadoval v karlovarském přeboru proti Rotavě. Před šestnáctkou se odhodlal k prudké ráně a míč křížnou střelou doputoval do šibenice.
Tomáš Tenkl (TJ Slovan Velvary) - Trochu podobný gól jako předchozí padl také v divizi B. Míč mu sice poskakoval, levačkou ho však senzačně uklidil do horního růžku a jeho tým urval osmou výhru v řadě.
Karel Řezáč (SK SIKO Čimelice) - Odchovanec Písku se zaskvěl v jihočeském přeboru. Po rohu nic nevymýšlel, opřel se do balónu a tvrdou ránou s odrazem od břevna nezadržitelně skóroval.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 4. květnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Martin Pánek (TJ Sokol Kozojedy)
4,5 %
Oldřich Zícha (FK Postoloprty)
4,2 %
Jakub Maryška (Mnichovohradišťský SK)
65 %
Daniel Novák (TJ Lomnice)
3,9 %
Tomáš Tenkl (TJ Slovan Velvary)
12 %
Karel Řezáč (SK SIKO Čimelice)
10,4 %
Celkem hlasovalo 4499 čtenářů.

Reklama

Související témata: