Hlavní obsah

Turek ohromil poloprázdnou Letnou. Koudelka taky „slušnej oddíl“, i když není z Chvojkovic

Praha

Pražská Letná byla svědkem luxusní trefy. Neměl ji na svědomí žádný borec ze Sparty, jak by se snad mohlo zdát. Nestalo se tak ani před desetitisíci fandů. Josef Turek ze Střešovic se trefil ve finále pražského poháru, jehož důstojným dějištěm byl stadión Sparty. Nabídka tref v rámci dalšího dílu Gólu snů je vskutku v dokonalém souladu s názvem ankety. Je v ní i jméno Martin Koudelka. Přímo se nabízí připomenout filmovou klasiku: „zřejmě slušnej oddíl“...

Michal KučabaVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Marek Paťha

Josef Turek

Jakub Šolín

Martin Koudelka

Michal Slabyhoudek

Přitom nejde o borce z fiktivního klubu STS Chvojkovice Brod a už vůbec ne Františka Koudelku, kterého ve filmu Jáchyme, hoď ho do stroje představoval Luděk Sobota. V nejnovějším dílu ankety o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu ovšem tahle trefa nemůže chybět. V nabídce jsou i další opravdu výstavní rány.

Vítězem ankety za minulý týden se stal Jiří Počtýnský ze Spartaku Rychnov nad Kněžnou.

A tady je další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory a okolí.

Fortuna Gól snů - 1. červnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Michal Kučaba (SK Benešov) - Šestadvacetiletý záložník týmu z ČFL se v dorostu Bohemians potkal i s Václavem Kadlecem, v roce 2014 přišel do Benešova ze Žižkova a proti Táborsku B parádně oklamal beka i brankáře.
Marek Paťha (FK Admira Praha) - Přímý kop v podání osmadvacetiletého beka Admiry pořádně zaskočil brankáře Doubravky v divizní skupině A. Že se to dalo chytat? To už je jedno. I z toho může být Gól snů.
Josef Turek (SK Střešovice 1911) - Vydařená trefa z finále pražského poháru. Střešovický útočník pomohl k výhře svého týmu nad Třeboradicemi před fanoušky na poloprázdném stadiónu Sparty.
Jakub Šolín (FK Kozlovice) - Bitvu v divizi E v kozlovickém dresu ozdobil dělovkou sedmadvacetiletý záložník Jakub Šolín. Jeho pravačka brankáři z Dolního Benešova moc šancí nedala.
Martin Koudelka (Jiskra Višňová) - Borec s filmovým příjmením dobře přikryl míč a z úhlu nedal gólmanovi šanci. Pozor, nehledejte ho v kádru STS Chvojkovice Brod. Patří Višňové a takhle se v utkání přeboru Libereckého kraje trefil proti Semilům.
Michal Slabyhoudek (FK Olympie Březová) - A zase přebor. Tentokrát karlovarský. Dvaadvacetiletý Michal Slabyhoudek připojuje do přehlídky další velmi vydařenou dalekonosnou ránu.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 1. červnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Michal Kučaba (SK Benešov)
9,4 %
Marek Paťha (FK Admira Praha)
3,3 %
Josef Turek (SK Střešovice 1911)
52,9 %
Jakub Šolín (FK Kozlovice)
17,8 %
Martin Koudelka (Jiskra Višňová)
8,6 %
Michal Slabyhoudek (FK Olympie Březová)
8 %
Celkem hlasovalo 2153 čtenářů.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň