Hlavní obsah

Bitva legend a famózní loby! Švancara narazil na historicky prvního střelce Slavie v Lize mistrů

Praha

Závěr soutěží naaranžoval parádní vyvrcholení sezóny. Hned tři lahůdkové loby se hlásí do nejnovějšího dílu ankety o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. V přehlídce pak naleznete známá jména. Petr Švancara se popere nejen se Zdeňkem Šenkeříkem, ale také s Michalem Belejem. K vidění je však také pumelice do šibenice a další povedené kousky.

Petr ŠvancaraVideo: Fortuna Gól snů, Sport.cz

 
Článek

Zdeněk Šenkeřík

Filip Henzl

Michal Belej

Jaroslav Benda

David Hlava

Vítězem ankety za minulý týden se stal David Blaha z SK Boršice.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 3. červnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Petr Švancara (AFK Tišnov) - Nejhezčí trefy pravidelně glosuje ze studia, nyní se do soutěže vložil jako aktér. Populární Mercedes si míč báječně zpracoval a šajtlí suše uklidil do sítě.
Zdeněk Šenkeřík (TJ Sokol Libiš) - Historicky první střelec gólu Slavie v Lize mistrů ještě řádí v divizi B. Proti Nymburku předvedl úžasný velelob z úhlu, míč neomylně zaplul do branky.
Filip Henzl (TJ Spartak Chrastava) - Odchovanec Slovanu Liberec se v divizi C zaskvěl bombou z dobrých 25 metrů do šibenice. Jeden z činovníků ji vběhl slavit až na hřiště...
Michal Belej (FK Tatran Kadaň) - Fotbalovou ligu hrál za Brno, futsal dokonce za českou reprezentaci. V ústeckém přeboru si před vápnem zasekl míč a precizní levačkou labužnicky přehodil brankáře.
Jaroslav Benda (SK Sokol Brozany) - Odchovanec FK Teplice si vzal slovo v divizi B. Přímý kop z dálky zakroutil levačkou přesně tam, kam zamýšlel.
David Hlava (Sokol Provodov) - Královéhradecký přebor a do třetice lob. Tentokrát v podání kanonýra, který se před šestnáctkou nerozpakoval a z voleje zaskočil gólmana.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 3. červnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Petr Švancara (AFK Tišnov)
15,9 %
Zdeněk Šenkeřík (TJ Sokol Libiš)
9,1 %
Filip Henzl (TJ Spartak Chrastava)
50,2 %
Michal Belej (FK Tatran Kadaň)
9,6 %
Jaroslav Benda (SK Sokol Brozany)
3 %
David Hlava (Sokol Provodov)
12,2 %
Celkem hlasovalo 2991 čtenářů.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň