Hlavní obsah

Na tuhle dělovku se bude dlouho vzpomínat! Na začátku září udeřil Listopad

Dělovka Petra Listopada z SK SIKO Čimelice jednoznačně ovládla hlasování v úvodním zářijovém týdnu gólové hitparády Gól snů. Parádní rána z dálky nasbírala více než polovinu všech hlasů, přesně 50,5 procenta, pro druhého v pořadí Jana Vavrince z Baníku Modlany hlasovalo 15,7 procenta čtenářů Sport.cz.

Petr ListopadVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Dalekonosná pumelice zajistila Listopadovi jako prvnímu postup do hlasování o gól měsíce září. Už brzy se objeví na serveru Sport.cz šestice parádních tref z dalšího zářijového víkendu a z nich vzejde Listopadův soupeř. Celkový vítěz za měsíc září nakonec postoupí do závěrečného hlasování o Gól roku.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

Fortuna Gól snů
Soutěž probíhá na Sport.cz od března do listopadu.
Každé pondělí bude na Sport.cz zveřejněna šestičlenná nominace na gól týdne. Hlasuje se od pondělí do soboty a vítězný gól se bude následně ucházet o nejhezčí branku měsíce.
Z osmi hracích měsíců vzejde osm gólů měsíce, z nichž čtenáři vyberou nejhezčí gól roku.
Góly najdete na Sport.cz a Facebooku Gól snů.

Reklama