Hlavní obsah

Švancara našel nového Maradonu! Rozhodněte, kdo postoupí do finále Gólu snů

Praha

Tři trefy, každá z jiného soudku. Trio nádherných branek z nižších fotbalových soutěží aspiruje na Gól snů měsíce srpna. O tom, který z kanonýrů ocenění získá, rozhodnou čtenáři Sport.cz v anketě pod článkem. Vítěz se může těšit nejen na speciální cenu, ale také na postup do finálového večera o Fortuna Gól snů roku 2017. Nominaci ve studiu glosují Petr Svěcený a Petr Švancara. Podívejte se na góly a poslechněte si komentář k nim.

Gól měsíce

 
Článek

Nejen ligoví fotbalisté, ale také reprezentanti, kteří zkrachovali v kvalifikaci na MS, by se mohli inspirovat!

První z uchazečů o cenu pro krále srpna předvedl kličku á la Zidane a pak nekompromisně zakončil. Druhý adept zase vystřihl precizní přímý kop, které z 1. a 2. ligy téměř vymizely. Do třetice je k vidění brilantní sólo, které Petru Švancarovi připomíná slavného Diega Maradonu. Nutno dodat, že po zásluze chválí svého spoluhráče z Tišnova...

Kandidáti na Fortuna Gól snů za měsíc srpen:
Patrik Simon (FK Náchod) - Královéhradecký krajský přebor ozdobila vskutku brazilská parádička. Záložník se nejprve baletní kličkou á la Zidane zbavil soupeře, poté nádhernou trefou skóroval.
Daniel Keprt (SK Olympia Ráječko) - Jihomoravský krajský přebor nabízí další lahůdku. Přímý kop, který věrně ilustruje otřepané klišé Vymetl brankáři všechny pavučiny... Autorem je příznivec Interu Milán.
Tomáš Sodomka (AFK Tišnov) - Jako by kmenového hráče Zbrojovky Brno inspiroval v divizi D žlutý brazilský dres. Mladý útočník předvedl slalom přes čtyři obránce a skvělou akci korunoval jistým zakončením.

A teď už můžete rozhodnout, kdo bude za srpen vítězem! Hlasování trvá až do pátku 15. září.

Fortuna Gól snů za měsíc srpen. Která trefa je nejhezčí?
Patrik Simon (FK Náchod)
47,9 %
Daniel Keprt (SK Olympia Ráječko)
12,5 %
Tomáš Sodomka (AFK Tišnov)
39,6 %
Celkem hlasovalo 2251 čtenářů.

Reklama

Související témata: