Hlavní obsah

Fotbalový Jágr stále rozdává rány jako z děla

Zkušenosti ze čtyř prvoligových klubů se neztrácejí... Vzhledem k věku přes čtyřicítku připomíná tak trochu fotbalového Jaromíra Jágra, rány má ale protřelý záložník pořád jako z děla. Díky jedné z nich stojí na startovní čáře v dalším dílu populární ankety o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. Hitparáda nabízí hned tři trefy levačkou a ještě další lahůdky.

Vít PavlíčekVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Vladimír Kafka

Dušan Tesařík

Jan Vančura

Patrik Havel

Jaromír Vorel

Vítězem ankety za druhý říjnový víkend se stal Dominik Kraut z FC Hlučín.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 3. říjnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Vít Pavlíček (TJ Slovan Velvary) - Již nadýchaná přihrávka v divizi B byla pěkná. Bývalý hráč Litomeřicka a Mostu pak využil nešťastného zásahu obránce a pohotově přehodil gólmana.
Vladimír Kafka (FC Viktoria Mariánské Lázně) - Divizi A ozářila trefa milovníka gyrosu, pizzy a všeho od KFC... Brankář po rohu míč vyrazil před vápno, odkud obránce levačkou z voleje skvěle našel šibenici.
Dušan Tesařík (FK Jiskra Modrá) - Za Zlín, Teplice, Příbram a Baník nasbíral v první lize 256 startů a 18 gólů. Nyní 41letý záložník vystřihl levačkou v ústeckém přeboru parádní ránu zdálky pod břevno.
Jan Vančura (ŽSK Třemošnice) - Pardubický přebor tleská 29letému smolaři, který už na hřišti utrpěl otřes mozku či přišel o tři zuby. Odražený míč si lahůdkově zpracoval stehnem a práskl rovnou do sítě.
Patrik Havel (SK Stap-Tratec Vilémov) - Obránce či záložník také reprezentuje ústecký přebor. Fanoušek Slavie, Pirla či Jágra napřáhl již za půlícím kruhem a vydařenou bombou od tyče do brány uspěl.
Jaromír Vorel (FK Protivín) - S deseti góly nejlepší střelec týmu z jihočeského přeboru sehrál zápas jednoho muže - Dačice porazil hattrickem (3:0). Především kapitánova technická levačka do šibenice byla náramná...

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 3. říjnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Vít Pavlíček (TJ Slovan Velvary)
5,7 %
Vladimír Kafka (FC Viktoria Mariánské Lázně)
42,2 %
Dušan Tesařík (FK Jiskra Modrá)
8,1 %
Jan Vančura (ŽSK Třemošnice)
6,4 %
Patrik Havel (SK Stap-Tratec Vilémov)
27,4 %
Jaromír Vorel (FK Protivín)
10,2 %
Celkem hlasovalo 2974 čtenářů.

Reklama

Související témata: