Hlavní obsah

Rapsodie v sešívaném i bomba od Rákosníčka. Kanonýři jdou do finále!

Víkend přál sešívaným nejen v první lize. Také na dalších hřištích řádili kanonýři vyznávající půlené dresy a dva z nich kandidují v posledním podzimním dílu populární ankety o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. Jedna trefa pak přišla z příslovečné mlhy, za níž úřadoval neposeda Rákosníček, hitparáda nabízí také pohotová zpracování míče s tvrdým zakončením.

Zdeněk TauchmanVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Josef Hudec

Dan Martinec

Jan Fink

Jakub Řiský

Marek Polák

Vítězem ankety za druhý listopadový víkend se stal Josef Petlička ze Sportovního Sdružení Ostrá.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 3. listopadový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Zdeněk Tauchman (TJ Dvůr Králové nad Labem) - Zkoušel to v Hradci Králové v FC i v Olympii. Teď v divizi C demonstroval efektní pohotovost, když se zavěsil do vzduchu a střelou o zem skóroval.
Josef Hudec (FC Slavia Karlovy Vary) - Jako by sešívaní z divize A na dálku soutěžili s druhy z první ligy... Nadýchaný centr do vápna, technické přehození brankáře. Autor prošel mládeží Viktorie Plzeň.
Dan Martinec (FK Olympie Březová) - Stojí za to si akci zopakovat, abyste postřehli, jak si 23letý záložník v divizi A originálně zpracoval míč za svým tělem i za obráncem a přesně zakončil.
Jan Fink (FC Vrchlabí) - A znovu sešívaní, tentokrát modro-bílí z královéhradeckého přeboru. Šestadvacetiletý záložník předvedl originální individuální akci zakončenou bombou o břevno z nulového úhlu!
Jakub Řiský (TJ Osek) - Procestoval řadu jihočeských klubů, nyní 27letý útočník udeřil v přeboru. V přímočarém nájezdu na branku vymíchal dva obránce a pak tvrdě nasměroval míč rovnou do šibenice.
Marek Polák (SK Hrobce) - Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet, zaskvěl se v divizi B sedmadvacetiletý záložník... Odražený míč si zpracoval pravačkou na levačku a narval ho razantně pod břevno!

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 3. listopadový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Zdeněk Tauchman (TJ Dvůr Králové nad Labem)
6,9 %
Josef Hudec (FC Slavia Karlovy Vary)
4,4 %
Dan Martinec (FK Olympie Březová)
11,7 %
Jan Fink (FC Vrchlabí)
40,2 %
Jakub Řiský (TJ Osek)
15,3 %
Marek Polák (SK Hrobce)
21,5 %
Celkem hlasovalo 1400 čtenářů.

Reklama

Související témata: