Hlavní obsah

Volná místa v Golden Tour, přihlašte i váš firemní tým!

Léto se přehouplo do své druhé poloviny a co nevidět již budeme vyhlížet zimní měsíce, ve kterých je většina venkovních sportovních aktivit zapovězena. Právě proto se znovu, již počtrnácté, rozeběhne halová fotbalová liga firem Golden Tour. Právě nyní je nejvýhodnější čas na přihlášení do této jedinečné soutěže.

Foto: Michal Přibil

Momentka ze zápasu 1. ligy PRE Golden Tour Praha

Článek
Fotogalerie

Třináct ročníků je za námi, čtrnáctý, který bude dle zájmu uchazečských týmů opět o něco větší než ty předešlé, odstartuje v lednu 2012. Relativně tedy stále zbývá do nové sezóny spousta času, ale již nyní organizační tým připravuje vše potřebné pro novou sezónu, přičemž vychází i z podnětů od samotných hráčů a zástupců společností. Jejich názory jsou důležité pro další zatraktivnění soutěže a tím pádem i začleňování nových účastníků.

Dle zkušeností z minulých let je právě nyní nejvhodnější čas na přihlášení vašeho firemního týmu do halové fotbalové ligy firem Golden Tour, která se v příštím roce opět představí v Praze, Brně, Ostravě, Plzni a Bratislavě. Zároveň v tuto chvíli může nabídnout organizátor akce, společnost I.S.C. Sports, také nejvýhodnější podmínky pro vstup do soutěže. Proto jsme oslovili jednatele pořádající společnosti, pana Michala Přibila a Karla Bláhu, aby Vám ligu v krátkosti představili a pozvali Vás do stále větší rodiny Golden Tour:

Jak vlastně vznikla myšlenka halové fotbalové ligy firem a proč by se do ní měly společnosti hlásit? Naše agentura dělala na počátku fotbalové halové turnaje každý měsíc  a postupem času vznikla myšlenka uspořádat dlouhodobější projekt se stávajícími partnery. Pak se akce povedla dostat i do dalších měst a díky kontaktům se projekt rozrůstal. „Liga firem“ je setkání lidí, kteří vykonávají různorodou práci. Nabízí sportovní vyžití pro všechny věkové generace. V dnešní uspěchané době lze říci, že Golden Tour je skvělá na „vyčištění hlavy“. Především je také potřeba říci, že soutěž je založena a tvořena pro hráče amatéry, tzn. že se nikdo nemusí bát, že se potká s vytrénovanými hráči, kteří budou jejich tým školit. I kvůli tomu jsou zavedeny jednotlivé ligy. Akce je opravdu pro všechny.

Do kdy mají společnosti možnost přihlásit svůj tým do soutěže? Týmy se do všech regionů (měst) přihlašují celý rok. Daný ročník vždy trvá od ledna do dubna. Tzn. pokud je volné místo, může se tým přihlásit i v listopadu, či na začátku prosince. Pak již GT uzavíráme a vše připravujeme na slavnostní zahájení, která se uskuteční  začátkem ledna. Pro přihlašování ale platí staré známé „kdo dřív přijde, ten dřív mele“.

Počítáte v případě velkého zájmu s rozšířením počtu lig v jednotlivých městech nebo zvyšování počtu soutěží již neplánujete? Jednáme o rozšíření do dalších měst na Slovensku. Jinak se pro ročník 2012 budeme držet Plzně, Prahy, Brna, Ostravy a slovenské Bratislavy.

Jakým způsobem se zájemci mohou o Golden Tour dozvědět více? Prostřednictvím stránek www.goldentour.info nebo www.isc-sports.cz. Dále v současné chvíli jednáme o partnerství s řadou nových mediálních partnerů, takže se budeme snažit o co největší zviditelnění projektu a o to, aby se Golden Tour dostala ještě více do všeobecného fotbalového podvědomí.  Samozřejmě je možné kontaktovat i přímo zástupce naší společnosti na e-mailu info@isc-sports.cz, kde naši zaměstnanci rádi odpoví na dotazy týkající se ať již možnosti přihlášení týmu, pravidel, systému akce apod.

Reklama