Hlavní obsah

Nábor nových týmů do největší halové ligy firem ve střední Evropě

I.S.C Sports

Nové týmy mají stále možnost přihlásit se do halové fotbalové ligy firem Golden Tour, která bude v roce 2012 probíhat v Praze, Brně, Ostravě, Bratislavě a Plzni. Staňte se spolu se svojí společností součástí tohoto prestižního a dynamicky se rozvíjejícího projektu.

Foto: Svatopluk Čihák

Pokusí se i Vaše společnost získat některý z pohárů pro vítěze Golden Tour

Článek

Golden Tour i letos plánuje rozšíření počtu startujících týmů. V roce 2011 jich bylo rekordních 102 a právě vaše společnost může být tou „stotřetí“. Propojení fotbalu a sportovního vyžití pro zaměstnance společností a možnosti efektivní prezentace firem a setkávání s předními představiteli ostatních společností – to je to, co Golden Tour nabízí.

V současné době v lize působí jak velké nadnárodní korporace (O2, T-Systems, JP Morgan, McDonald´s atd.), tak i lokální týmy (FC Baník Ostrava, Amigos Bar, AVM Metal apod.), soutěž je otevřena pro všechny firmy bez rozdílu a to i díky konstantnímu startovnému, které činí 23 000 korun/sezona/tým v Praze a 21 000 korun/sezona/tým v ostatních městech.

Pro každý tým je v hrací dny (leden-březen, každý tým hraje v 5 víkendových dnech celkově 20-25 zápasů) připraveno občerstvení ve formě klobás, čepovaného piva a vody. Některé hrací dny jsou pak doplněny doprovodným programem, jako např. masáže, PlayStation apod. Součástí Golden Tour jsou také slavnostní zahájení a rozlosování soutěže a především pak závěrečné galavečery, na kterých se kromě známých moderátorů objevují i známé tváře z fotbalového prostředí (v letošním roce tak např. na brněnském galavečeru předával ceny nejlepším Richard Dostálek, v Ostravě pak nyní již bývalý trenér Baníku Karel Marko). Všechny týmy mají také šanci bojovat o účast na finálovém mezinárodním turnaji Euro Golden Tour za účasti nejlepších týmů z jednotlivých měst, ve kterých Golden Tour probíhá. Nejlepší týmy také získávají prize money a na věcná ocenění se mohou těšit držitelé individuálních ocenění (fotbalista roku, brankář roku apod.).

Pokud tedy chcete utužit pracovní kolektiv, zvýšit povědomí o existenci vaší společnosti, navázat nové obchodní kontakty či zkrátka jen poměřit se na hřišti s borci jako Vladimír Šmicer, Jakub Dovalil, Lukáš Pešek, Jan Maroši či Werner Lička, pak je Golden Tour soutěží právě pro Vás!

Pro více informací navštivte webové stránky organizátora projektu www.isc-sports.cz nebo pište na info@isc-sports.cz

Reklama