Hlavní obsah

Hráči z fitcentra válí dál!

Praha

Pro toho, kdo pravidelně sleduje výsledky Golden Tour, není tým Holmes Place žádnou neznámou. V posledním ročníku jsme sledovali jeho tažení za ojedinělou bilancí 20 výher z 20 zápasů, kterou přerušili až v posledním možném utkání hráči HZS Praha. Holmes Place se letos představuje ve 3. lize a svými výkony udivuje i nadále.

Foto: Pavel Šikola

Šlágr 2. kola 3. ligy PRE Golden Tour proti sobě svedl neporažené týmy Holmes Place a Seznam.cz

Článek

První kolo 3. ligy bylo více než povedené pro tým Holmes Place. 4 zápasy, 4 výhry, skóre 32:4. Snadno si tedy spočítáme, že průměr nastřílených branek za zápas do sítě soupeřů je osm oproti jedné obdržené. Ani v druhém kole hoši z Holmes Place nenechali soupeřům ani bod. Tahounem týmu byl opět nestárnoucí Štěpán Kment, loni vyhlášený nejlepším fotbalistou PRE Golden Tour, který se s námi loni podělil o tajemství úspěchu týmu Holmes Place:

„ Vzhledem ke skladbě mužstva, které je složeno z HOLMES PLACE týmu nebo HOLMES PLACE členů, je nasnadě, že sportování a zdravý životní styl nám pomáhají dosahovat těchto výsledků. Trénujeme jednou týdně společně. Další příprava je na hráčích. V rámci našich klubů k tomu mají ty nejlepší podmínky. Možnost využívat špičkové odborníky – naše osobní trenéry – nás udržuje ve skvělé kondici.

Po úspěšném vstupu do již 14. ročníku PRE Golden Tour jsme se na pár otázek zeptali také Karolíny Šramlové, marketingové manažerky Holmes Place:

Řekla by jste o sobě, že jste fotbalovým fanouškem? Sledujete výsledky týmu Holmes Place v rámci PRE Golden Tour?

Samozřejmě, že sleduji a samozřejmě, že náš tým podporuji. Bohužel mi ještě nevyšlo přijít se na ně aktivně podívat, ale plánujeme to s celým týmem Holmes Place, abychom jim vytvořili skvělou atmosféru a podporu!

Tým Holmes Place i letos nepřestává udivovat svými výbornými výkony, čím to, že právě v dresu Holmes Place se představují tak dobří hráči?

Jsme především sportovní klub, což samozřejmě nemusí být klíč k úspěchu, ale skoro každý náš zaměstnanec má sportovní „background“ a samozřejmě fotbal je jedním z nejvýrazněji zastoupených. Náš tým je složen z více než poloviny z fotbalistů a to rekreačních i profesionálních.

Máte nějaké doporučení či radu pro hráče ostatních týmů, jak mohou své sportovní výkony posunout na vyšší úroveň?

Samozřejmě, že bych jim doporučila, aby trénovali s našimi trenéry a v Holmes Place:-)

Reklama