Hlavní obsah

Magistrát vysbíral ceny na galavečeru Golden Tour Plzeň

Plzeň

Golden Tour v Plzni udělala v pátek 27.4. definitivní tečku za letošní sezónou. Závěrečný galavečer již tradičně hostí jeden z účastníků místní ligy - útulný hotel Primavera. I díky příjemnému a usměvavému personálu hotelu šlo o důstojné rozloučení s právě ukončeným ročníkem.

Foto: I.S.C. Sports

Galavečer Golden Tour Plzeň udělal definitivní tečku za letošní sezónou v západočeské metropoli.

Článek

Večerem provázel necelou stovku hostů moderátor fotbalových přenosů České televize David Kozohorský. V první fázi večera patřil potlesk všem zúčastněným týmům, ten největší ale třetímu celku letošní plzeňské Golden Tour - Amigos Baru, druhému Sivresu a vítěznému Magistrátu města Plzně. Tyto týmy se díky svým výsledkům nominovaly také na finálový mezinárodní turnaj Euro Golden Tour, který se v závěru letošního roku uskuteční ve slovenské metropoli Bratislavě.

Cenu fair-play si za své vystupování během soutěže odnesl tým Angelo Hotel Pilsen, který sice na hřišti nezářil, ale žádná frustrace z výkonu na jeho hráčích vidět nebyla a naopak celou věc brali více než sportovně.

Poté již přišli na řadu individuální ceny. Pro tu první si přišel vyhlášený striker Zdeněk Filip z „domácího" hotelu Primavera, který dokázal vystřílet korunu pro krále střelců až v sedmém týmu ligové tabulky. Jeho střelecký účet se nakonec zastavil na 38 brankách. Soška pro brankáře roku se bude vyjímat na poličce slávy Jakuba Třísky z týmu Sivres (resp. Sivres I, tato společnost totiž dokázala do letošního ročníku nasadit hned dva týmy!).

Ocenění osobnost ligy letos končí ve velkých rukou urostlého sympaťáka z týmu Czech Casinos Vladimíra Bešty. Zbrusu nové ocenění Srdcař ligy již možná zdobí plzeňský Amigos Bar, kam si ho v doprovodu mnoha dalších účastníků galavečera odnesl nehrající kapitán Ota Stráský.

Zbývalo tak již předat poslední, mezi hráči ale nejvíce ceněnou trofej pro Fotbalistu roku Golden Tour Plzeň 2012. Tím nejlepším z nejlepších byl pro letošek vyhlášen ostrostřelec a playmaker Petr Porada z Magistrátu města Plzně, který tak korunoval veleúspěšný vstup svého týmu do Golden Tour.

Hudební finále večera připravil revival Michala Davida - „Kroky Michala Davida", který svými nesmrtelnými hity vytáhl na parket nejeden pár. Přejeme plzeňským týmům, aby elegantně protančily až do závěrečných bojů během podzimního Euro Golden Tour a i s ostatními naviděnou zase v lednu, případně na letním amatérském mistrovství České republiky, které pro všechny zájemce organizujeme 11. srpna v Praze. Více informací o této akci i o Golden Tour naleznete na www.goldentour.info

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice