Hlavní obsah

Golden Tour se probouzí z letního spánku, nejvyšší čas přihlásit svůj tým

Nové týmy mají stále možnost přihlásit se do halové fotbalové ligy firem Golden Tour, která bude v roce 2013 probíhat v Praze, Brně, Ostravě, Bratislavě a Plzni. Staňte se spolu se svojí společností součástí tohoto prestižního a dynamicky se rozvíjejícího projektu.

Foto: Svatopluk Čihák

Galavečer Golden Tour 2012 - staňte se součástí Golden Tour v roce 2013 i Vy.

Článek

Propojení fotbalu a sportovního vyžití pro zaměstnance společností a možnosti efektivní prezentace firem a setkávání s předními představiteli ostatních společností – to je to, co Golden Tour nabízí. V současné době v lize působí jak velké nadnárodní korporace, tak i lokální týmy, soutěž je otevřena pro všechny firmy bez rozdílu a to i díky konstantnímu startovnému, které činí 23 000,- Kč/sezóna/tým v Praze a 21 000,- Kč/sezóna/tým v ostatních městech. Díky novému propracovanému systému hráčských karet je navíc pro hráče připraveno mnoho výhod u partnerů projektu.

Pro každý tým je v hrací dny (leden-březen, každý tým hraje v 5 víkendových dnech celkově 20-25 zápasů) připraveno občerstvení ve formě klobás, čepovaného piva a vody. Některé hrací dny jsou pak doplněny doprovodným programem, jako např. masáže, PlayStation apod.

Součástí Golden Tour jsou také slavnostní zahájení a rozlosování soutěže a především pak závěrečné galavečery, na kterých se kromě známých moderátorů objevují i známé tváře z fotbalového prostředí (např. na brněnském galavečeru předávali ceny nejlepším hráči Richard Dostálek či Petr Švancara, v Ostravě pak nyní již bývalý trenér Baníku Karel Marko, v Bratislavě bývalý čs. reprezentant Ondřej Krištofík, současný manažer projektu atd.).

Všechny týmy mají také šanci bojovat o účast na finálovém mezinárodním turnaji Euro Golden Tour za účasti nejlepších týmů z jednotlivých měst, ve kterých Golden Tour probíhá. Nejlepší týmy také získávají prize money a na věcná ocenění se mohou těšit držitelé individuálních ocenění (fotbalista roku, brankář roku apod.).

Pokud tedy chcete utužit pracovní kolektiv, zvýšit povědomí o existenci Vaší společnosti, navázat nové obchodní kontakty či zkrátka jen poměřit se na hřišti s borci jako Vladimír Šmicer, Jakub Dovalil, Lukáš Pešek či Jan Maroši, pak je Golden Tour soutěží právě pro Vás!

Pro více informací navštivte webové stránky organizátora projektu www.isc-sports.cz nebo pište na info@isc-sports.cz

Reklama