Hlavní obsah

Bratislava vyhlíží nejlepší české fotbalisty

I.S.C. Sports

Bratislava - to bude 24. listopadu 2012 město zaslíbené fotbalu, tedy především tomu halovému. Místní Športová hala Lafranconi přivítá tradiční finálový turnaj největší halové fotbalové ligy firem Golden Tour. Turnaj Euro Golden Tour nám dá opět po roce odpověď na otázku, ve kterém městě se hraje nejlepší fotbal.

Foto: Svatopluk Čihák

Hráči MON-INGu se loni stali nejpřekvapivějšími vítězi Euro Golden Tour v historii, podaří se jim obhájit loňský triumf i letos v Bratislavě?

Článek

Domácího prostředí budou chtít využít slovenské týmy, kterým se zatím tuto prestižní soutěž vyhrát nepodařilo a mají tak jedinečnou příležitost, jak využít podpory domácího publika. V minulých letech chyběl především týmům Špedservis a PSS jen krůček ke kýženému úspěchu. Obhájit loňské pozice se budou snažit týmy z Brna, nečeká je ale nic lehkého - v roce 2011 se na Euro Golden Tour, které hostila Ostrava, vešly hned 2 celky ze zlaté lodi do nejlepší čtyřky turnaje.

Po dvouleté pauze se na turnaj vrací úřadující mistr 1. ligy PRE Golden Tour Praha , tým Policie ČR, který se bude snažit získat již neuvěřitelné čtvrté vítězství. Ostravské týmy jistě zúročí zkušenosti nabyté při jejich loňské premiéře, tým Vítkovic je pasován na černého koně turnaje. Plzeňští hráči to budou mít do Bratislavy nejdále, ale určitě nedají svou kůži zadarmo. Nejvíce zkušeností z plzeňských týmů má Amigos Bar, který se dokonce stal v roce 2010 čtvrtým nejlepším týmem Golden Tour.

Vrchol roku se blíží, více informací o Euro Golden Tour na oficiálních stránkách soutěže Golden Tour.

Reklama