Hlavní obsah

Verona s Kapelou Hrůzy zpestří závěrečné večery firemní ligy. O držitelích pohárů se ještě rozhoduje

Tři soutěže již znají své vítěze - jako první se radoval tým Vítkovice Power Engineering v 1. ostravské lize, poté druholigový Colorspol a novými šampióny Superligy PRE Golden Tour jsou hráči Holmes Place! Během pár příštích víkendů poznáme další nové mistry Golden Tour a budeme mít šanci oslavit letošní ročník během závěrečných večerů ligy.

Foto: I.S.C. Sports

Duo Verona se znovu přestaví účastníkům firemní fotbalové ligy Golden Tour. Tentokrát se na něj mohou těšit hráči v Plzni, Ostravě, Brně a Bratislavě

Článek

Stejně jako v minulých letech bude slavnostní večer probíhat v každém městě zvlášť, letos nás jich teda čeká hned šest!

Termíny:
5.4. - Košice
11.4. - Brno
25.4. - Plzeň
9.5. - Bratislava
16.5. - Ostrava
30.5. - Praha

V Košicích uvede večer v prostorách Beach Clubu již legendární moderátor a komentátor České televize Petr Vichnar, který představí svůj střihový pořad „Branky, body...vzpomínky", který dobře znají účastníci z ostatních měst z minulého ročníku.

V Brně (Hotel Voroněž), Plzni (Hotel Primavera), Bratislavě (Hotel Holiday Inn) a Ostravě (Hotel Park Inn) se vedle sportovního moderátora České televize Davida Kozohorského představí hudební duo Verona. Zazní i největší hity skupiny jako Hey Boy nebo Ztracená bloudím.

V Praze účastníky přivítá na tradičním místě tradiční moderátor - na Občanské plovárně Petr Vichnar. O hudební zábavu se pak postará Michal Hrůza s jeho Kapelou Hrůzy a DJ uvnitř klubu. Pozor, akce je opět připravena jako garden party, v případě chladnějšího počasí si nezapomeňte přibalit mikinu!

Pro účastníky bude ve všech městech připraveno drobné pohoštění v tekuté i pevné formě. Pozvánky pro týmy budou předávány kapitánům, kteří je budou dále distribuovat mezi hráče.

Reklama