Hlavní obsah

VIDEO: Baroš se nevysprchoval, fanoušek má holt vždy přednost

PRAHA

Derby pražských S je čistě ligovou záležitostí. Při televizním přenosu z pondělního duelu Slavie a Sparty však bude mít premiéru také exkluzivní spot pro oficiální fanclub české fotbalové reprezentace. Třicetivteřinový spot, v němž si zahráli samotní reprezentanti, se natáčel při posledním srazu národního týmu. Fotbalový magazín s přímým přenosem začíná na ČT2 v 17:30.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Milan Baroš čeká na začátek natáčení jednoho ze záběrů reklamy

Článek

Právě v Edenu, kde proběhne další derby nesmiřitelných rivalů, se před čtrnácti dny setkali Milan Baroš, Roman Bednář, Jan Rajnoch, Michal Kadlec a Marek Suchý, aby si pod pečlivým vedením režiséra Jakuba Koháka vyzkoušeli taje hereckého řemesla.

Hlavním protagonistou je Baroš, který se po vítězném zápase před odchodem na tiskovou konferenci potřebuje rychle vysprchovat. Sprcha je však již plná fanoušků, takže „Bary“ má stejně jako ostatní čekající hráči smůlu...

Třicetivteřinový spot, ve kterém si vedle zmíněných reprezentantů zahrálo dvacet fanoušků i Petr Svěcený s Vladimírem Šmicrem z realizačního týmu, zdůrazňuje hlavní motto obnoveného fanclubu české fotbalové reprezentace – Fanoušek má vždycky přednost.

„Hráči se dobře bavili při natáčení klipu a já věřím, že fanouškům nyní zvedne náladu výsledný spot. Podporu všech fanoušků českého fotbalu budeme při říjnovém utkání se Skotskem opravdu hodně potřebovat,“ řekl k premiéře originálního videa Petr Svěcený, ředitel komunikace ČMFS.

Reklama

Související témata: