Hlavní obsah

Lichtenštejnci povolali na zápas s Českem všechny své opory

VADUZ

Trenér fotbalové reprezentace Lichtenštejnska Hans-Peter Zaugg povolal na říjnový duel s Českou republikou v kvalifikaci o ME všechny své opory. V jednadvacetičlenné nominaci je i záložník Martin Büchel, který se do národního týmu vrací po trestu. Po roční absenci je v týmu i útočník Thomas Beck.

Článek

Mezi vybranými hráči nechybí největší hvězda týmu útočník Mario Frick, který je s patnácti góly pětadevadesáti starty rekordmanem své země. Jeho gól také v minulém utkání kvalifikace poslal Lichtenštejnsko do vedení nad Skotskem, které nakonec vyhrálo 2:1 gólem v nastavení.

Teprve podruhé se do národního týmu dostal devatenáctiletý záložník Rony Hanselmann z lichtenštejnského celku FC Balzers, který však na reprezentační start teprve čeká.

Lichtenštejnsko přivítá český národní tým 12. září na Rheinpark Stadionu ve Vaduzu.

Nominace lichtenštejnských fotbalistů na utkání s ČR:
Brankáři: Cengiz Bicer (Mersin/Tur.), Benjamin Büchel (Eschen-Mauren), Peter Jehle (FC Vaduz).
Obránci: Lucas Eberle, Franz-Josef Vogt, Michael Stocklasa (všichni Eschen-Mauren), Yves Oehri, Martin Rechsteiner (oba FC Vaduz), Martin Stocklasa (Ried/Rakousko).
Záložníci: Ronny Büchel, Philippe Erne, Nicolas Hasler (všichni Eschen-Mauren), Martin Büchel (FC Curych/Švýcarsko), Franz Burgmeier (FC Vaduz), Rony Hanselmann (FC Balzers), Michele Polverino (Aarau/Švýcarsko), Sandro Wieser (Basilej/Švýcarsko).
Útočníci: Thomas Beck (FC Balzers), Fabio D'Elia (Eschen-Mauren), Mario Frick (St.Gallen/Švýcarsko), David Hasler (FC Vaduz)

Reklama

Související témata: