Hlavní obsah

VIDEO: Můj fotbal všichni zbožňují, chválí se skromný chlapík Ronaldo

Pochválit se musím sám, nikdo jiný to za mě neudělá... Tímto heslem se řídí portugalská fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo, která momentálně bojuje s portugalskou reprezentací o postup na EURO 2012. „Víte, jsem přesvědčen, že fotbal, který hraje Cristiano Ronaldo, zbožňují všichni, kteří mají rádi tento sport,“ řekl skromný chlapík z Madeiry po páteční výhře 5:3 nad Islandem.

Foto: Paulo Duarte, ČTK/AP

Portugalská hvězda Cristiano Ronaldo v utkání proti Islandu.

Článek

Povinné vítězství nad Islandem si v pátek doma připsali. Přesto se Cristiano Ronaldo musel po tomto utkání znovu vracet k zářijovému duelu na Kypru. Hvězda Realu Madrid přispěla k výhře 4:0 v Nikósii dvěma góly a musela od kyperských fanoušků po celý zápas snášet nenávistné bučení a pískání. Příznivci domácích navíc Ronalda provokovali skandováním jména „Messi“.

„Takové věci se normálně nestávají a vůbec nic si z toho, co se dělo na Kypru, nedělám,“ cituje server goal.com ujištění portugalské star.

Skromného rodáka z Madeiry opravdu jen tak něco nerozhodí. Sám o sobě má totiž jen to nejlepší mínění. „Víte, jsem přesvědčen, že fotbal, který hraje Cristiano Ronaldo, zbožňují všichni, kteří mají rádi tento sport,“ prohlásil narcisticky.

Portugalce čeká v úterý večer v Kodani klíčový souboj o přímý postup ze skupiny H. Doma Dány porazili 3:1, a tak jim k prvnímu místu stačí i remíza. S nejdražším fotbalistou všech dob, který chválí sám sebe, to pro ně může být hračka...

Reklama

Související témata: