Hlavní obsah

Fotbaloví fanoušci budou spravovat auta s reprezentanty

PRAHA

Vybraní fotbaloví fanoušci se podělí o využití aut s jedenácti českými reprezentanty, kteří odehrají v nadcházející baráži o účast na mistrovství Evropy proti Černé Hoře nejvíce minut. Příznivci se budou až do skončení Eura 2012 starat o jedenáct modelů vozu Hyundai Genesis Coupe v době, kdy hráči národního týmu nebudou moci auta vzhledem k povinnostem v klubech používat.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Manažer národního týmu Vladimír Šmicer pózuje v jednom z vozů Hyundai, o který se podělí fanoušci s fotbalisty.

Článek

Akce jednoho z partnerů reprezentace s názvem "Získej práci snů" začne po skončení nadcházející baráže. Vybráno bude jedenáct hráčů s největším počtem odehraných minut proti Černé Hoře a k nim bude vylosována jedenáctka výherců soutěže, do které se mohou fanoušci přihlásit na facebookové a webové stránce Hyundai.

Příznivci si sami mohou vybrat, s jakým hráčem by se chtěli o auto dělit. Vůz tak budou moci spravovat například kapitánovi Tomáši Rosickému, záložníkovi Petru Jiráčkovi či brankáři Petru Čechovi, pokud mu zlomený nos dovolí barážové dvojutkání odchytat. "Je to forma poděkování fanouškům za to, jak podporují naši reprezentaci," uvedl zástupce Hyundai Miloš Adámek.

Reklama

Související témata: