Hlavní obsah

Barcelonu přepadli před dnešním zápasem s Celtou Vigo dopingoví komisaři

Barcelona/Praha

Pro Barcelonu dost šokující návštěva. Ve Španělsku totiž provádí antidopingoví komisaři kontroly ve fotbalových klubech sporadicky, takže na Camp Nou byli hodně překvapeni, když se tam objevili právě před dnešním zápasem 17. ligového kola s Celtou Vigo. A kdyby jen to - ukázali hned na šest hráčů, kteří museli odevzdat vzorky ke kontrole. Fotbalová Barcelona je však v klidu a před duelem, který můžete sledovat v přímém přenosu na Televizi Seznam, prohlašuje, že antidopingová kontrola neměla na hráče sebemenší dopad.

Jindřich Šídlo navštívil Celtu VigoVideo: DIGI Sport

 
Článek

Bude to hodně zajímavé střetnutí dvou ofenzivních mužstev, v němž se může urodit hodně gólů. Vždyť domácí Barcelona zatím nastřílela v La Lize nejvíce gólů a Celta Vigo je v žebříčku na třetím místě.

A navíc do utkání vyrukuje Lionel Messi, který je v posledních týdnech při mimořádné střelecké chuti. Letos už má na kontě čtrnáct branek a v historické tabulce nejlepších střelců španělské ligy útočí na další metu.

Sledujte sobotní duel Barcelona - Celta Vigo v exkluzivním přímém přenosu na Televizi Seznam! Začínáme v 18:15.

Jen tři trefy mu chybí, aby u jeho jména mohli fotbaloví statistici uvádět 400 gólů. Jen pro zajímavost - Portugalec Ronaldo jich v dresu madridského Realu nasázel 311, ale další už samozřejmě nepřidá, protože barvy Bílého baletu vyměnil za dres turínského Juventusu. Na třetí příčce pak figuruje Telmo Zarra, který na přelomu čtyřicátých a padesátých let hrával za Bilbao a v La Lize dal 251 branek.

Barcelona půjde do utkání pochopitelně jako velký favorit, i když v minulé sezóně se jí proti Vigu příliš nedařilo. Oba zápasy totiž skončily remízou - v Barceloně 2:2, ve Vigu 3:3.

Dnes večer vyrukuje lídr španělské ligy doma na Camp Nou proti Vigu s kádrem, v němž sice chybí Rafinha, Malcom, Samper, S. Roberto, Umtiti a Vermaelen, ale do něhož už se vrátil portugalský obránce Semedo.

Celta v Barceloně nevyhrála čtyři roky

Jen pro zajímavost - právě zotavující se Malcolm a Vermaelen byli vedle Ter Stegena, Denise Suáreze, Lengleta a Aleny ti, kteří se museli podrobit antidopingové kontrole.

„Musíme si na zápas plně koncentrovat a mít se před Celtou na pozoru. V letošní sezoně šly její výkony hodně nahoru," varuje kouč Barcelony Ernesto Velverde především před útočnou dvojicí Aspas - Gómez, která už dala v lize 18 branek.

Portugalský trenér Miguel Cardoso, který minulý měsíc nahradil na lavičce odvolaného Argentince Antonia Mohameda, tým Celty skutečně hodně pozvedl. Herně i výsledkově, což bude chtít potvrdit i dnes večer na Camp Nou. Zvláště, když Celta už v Barceloně nevyhrála čtyři roky.

Fotbaloví fanoušci se tedy mají v přímém přenosu Televize Seznam, který začíná v 18.15, na co těsit.

Jak naladit televizi Seznam?
Vysílání Televize Seznam naladíte v celoplošném multiplexu 3, který pokrývá 95,7 % území České republiky a v Přechodové síti 12. Diváci najdou Televizi Seznam i v nabídce poskytovatelů satelitního televizního signálu DIGI TV, T-Mobile TV, Skylink či poskytovatele kabelového televizního vysílání UPC. Spektrum doplňuje několik desítek IPTV/OTT poskytovatelů, kteří umožňují televizní signál šířit přes internet (DIGI TV, T-Mobile TV, KUKI, Sledovanitv.cz, O2TV a další).

Reklama