Hlavní obsah

Fotbalista Eto'o v Barceloně trestán nebude

BARCELONA

Ostrá slova barcelonského útočníka Samuela Eto'a na adresu spoluhráče Ronaldinha a trenéra Franka Rijkaarda nechávají klubové vedení chladným. Sportovní ředitel katalánského klubu Txiki Begiristain ve středu oznámil, že hráče za jeho výroky trestat nebude. "Problém byl ve váznoucí komunikaci, od nedělního zápasu jsme to ale dokázali vyřešit," řekl Begiristain.

Článek

Kauzu rozpoutalo Rijkaardovo prohlášení, že Eto'o odmítl nastoupit na poslední čtyři minuty nedělního utkání se Santanderem. Šestadvacetiletý kamerunský reprezentant Eto'o se vrací do sestavy po čtyřměsíčním zranění pravého kolena a údajně se nechce smířit s rolí náhradníka.

"Rijkaard je rád, že se celá věc rychle vyřešila," řekl Begiristain a popřel i zvěsti o rozporech mezi hráči. "Tým drží pohromadě a důkazem je i to, že Ronaldinho s Eto'em mají nadále velmi přátelské vztahy," řekl barcelonský ředitel.

Trenér Rijkaard si myslí, že celý problém záměrně zveličila média, a snaží se v tom najít něco pozitivního. "Kauza tým nabudila, na posledním tréninku pracoval mnohem lépe, než je obvyklé," řekl Rijkaard. Reagoval tak na hlasy z tábora Realu Madrid, kde si mnuli ruce nad tím, že má jejich největší rival problémy.

Reklama

Související témata: