Hlavní obsah

Sevilla znovu nedala gól a nabídla šanci Barceloně

MADRID

Ve třech zápasech 24. kola španělské ligy v neděli nepadl ani jeden gól. S bezbrankovou remízou se musela smířit i Sevilla v utkání na hřišti Getafe, a dala tak Barceloně příležitost k trháku. Katalánský obhájce titulu hraje v dohrávce doma s Bilbaem a v případě vítězství získá dvoubodový náskok. Sevilla v posledních šesti kolech hrála čtyřikrát 0:0, za týden přivítá právě Barcelonu.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Fotbalisté Atlétika Madrid měli v sobotním ligovém derby s Realem převahu, ale na víc než na remízu nedosáhli. Bod slavnějšímu z madridských klubů zajistil po hodině hry argentinský útočník Gonzalo Higuain, který se trefil poprvé od svého lednového přestupu z River Plate.

Atlético od jedenácté minuty vedlo díky Fernandu Torresovi, který se do sítě Realu trefil poprvé v kariéře, ale na první domácí vítězství v derby po osmi letech to nestačilo. Hosty podržel brankář Iker Casillas, jehož zákroky zabránily domácím ve zvýšení vedení. Po Higuainově vyrovnání pak Real udržel nerozhodný stav, i když posledních šest minut dohrával bez vyloučeného obránce Fabia Cannavara.

Výsledky - 24. kolo:
Atlético Madrid - Real Madrid 1:1 (11. Torres - 62. Higuain), Betis Sevilla - Huelva 0:0, Levante - Zaragoza 0:0, Pamplona - Espaňol Barcelona 0:2 (12. Coro, 65. Tamudo), Vigo - Santander 2:2 (24. Baiano z pen., 32. Bamogo - 54. Munitis, 78. Álvarez z pen.), Getafe - FC Sevilla 0:0, Villarreal - Mallorca 2:1 (37. Tomasson, 89. Fuentes - 27. Pereyra), Tarragona - Valencie (90+2. Rubén Castro - 63. Joaquín), Tarragona - Valencie (90+2. Rubén Castro - 63. Joaquín).

Reklama

Související témata: