Hlavní obsah

Sevilla nedokázala porazit Santander a zůstala druhá

Fotbalisté Sevilly nedokázali využít sobotní porážky vedoucí Barcelony a po dnešní bezbrankové remíze se Santanderem zůstali v tabulce španělské ligy na druhém místě. Úřadující šampioni Poháru UEFA, kteří ve čtvrtek právě v této soutěži ukončili vítěznou sérii Tottenhamu, zaostávají za mistrovskou Barcelonou o jeden bod.

Článek

Situaci na špici zdramatizoval ve večerním utkání Real Madrid, jenž na rozdíl od obou lídrů uspěl. Po vítězství 2:0 nad Pamplonou, které zařídili góly Raúl a Robinho, má "Bílý balet" na třetí pozici bod ztráty na Sevillu a dva na vedoucí Katalánce.

Gólová přestřelka v neděli byla k vidění v Huelvě, kde domácí tým Recreativo porazil 4:2 Celtu Vigo a dostal se na šestou příčku tabulky. Pět branek ze šesti přitom padlo v poslední čtvrthodině.

Výsledky - 29. kolo:
Mallorca - Getafe 2:0 (63. Nuňes, 90. Trejo), La Coruňa - Tarragona 1:0 (58. Castro), Espaňol Barcelona - San Sebastian 1:0 (58. Coro), FC Sevilla - Santander 0:0, Huelva - Vigo 4:2 (36. Muňoz z pen., 85. Amoedo, 86. Rosu, 90. Keli - 75. z pen. a 90. Nene), Levante - Betis Sevilla 1:1 (35. Descarga - 79. Robert), Real Madrid - Pamplona 2:0 (24. Raúl, 80. Robinho), Villarreal - Atlético Madrid 0:1 (32. Eller).

Reklama

Související témata: