Hlavní obsah

Rijkaard rozvířil spekulace o odchodu Ronaldinha do AC Milán

BARCELONA

Trenér Barcelony Frank Rijkaard rozpoutal novou vlnu dohadů o možném odchodu brazilské fotbalové hvězdy Ronaldinha. Po čtvrtečním debaklu 0:4 s Getafe a vyřazení ligového mistra v semifinále Španělského poháru nizozemský kouč prohlásil, že vyzval vedení klubu, aby začalo pracovat na změnách. Španělská i italská média si jeho slova vyložila tak, že se přiblížil Ronaldinhův přestup do AC Milán, o kterém se delší dobu spekuluje.

Článek

Starší bratr nejlépe placeného hráče světa Roberto de Assis, který mu dělá agenta, by podle italských médií měl v nejbližších dnech začít oficiálně jednat o Ronaldinhově příchodu na San Siro.

Transakce by prý mohla být uzavřena již 22. května na schůzce skupiny mocných klubů G14, kde se setká místopředseda AC Adriano Galliani se zástupci Barcelony. Odstupné za Ronaldinha má činit v přepočtu více než 1,9 miliardy korun.

Bývalého nejlepšího fotbalistu světa vyzývali k odchodu do Milána otrávení fanoušci Barcelony po blamáži s Getafe. Odchodem Ronaldinha by se podle italských médií také vyřešily údajně neshody brazilské hvězdy s kamerunským útočníkem Samuelem Eto'em, kvůli nimž je prý v kabině dusná atmosféra.

Reklama

Související témata: