Hlavní obsah

Villarreal - Real Madrid 2:2Real ztratil body, Bale byl vyloučen. Atlético opět nezaváhalo

Aktualizováno

Fotbalisté Atlética Madrid otočili utkání 3. kola španělské ligy s Eibarem a po výhře 3:2 jsou v nové sezoně stále stoprocentní. Atlético přitom poprvé pod vedením trenéra Diega Simeoneho inkasovalo doma dvakrát v úvodních dvaceti minutách.

Článek

V 27. minutě ale snížil první trefou v novém působišti Joao Felix, devatenáctiletá nejdražší klubová posila. Krátce po změně stran vyrovnal Vitolo a velký obrat dokonal v 90. minutě střídající Thomas Partey. Atlético otočilo utkání, ve kterém prohrávalo o dvě branky, poprvé po deseti letech a posunulo se s devíti body do čela soutěže.

Real Madrid podruhé v nové sezoně španělské ligy ztratil body. Na hřišti Villarrealu dvakrát dotahoval a nakonec remizoval 2:2.

Na trefu Morena z 12. minuty odpověděl v nastaveném čase první půle Bale, který byl na konci pohledné kombinace Realu. Čtvrt hodiny před koncem vrátil vedení na stranu domácích Gómez, ale v 86. minutě vyrovnal střelou na přední tyč opět Bale.

Velšský útočník byl vidět i v nastaveném čase druhého poločasu, když krátce po sobě inkasoval dvě žluté karty a byl vyloučen. Real podruhé za sebou remizoval, brankář Courtois navíc už 11 ligových zápasů čeká na čisté konto, což je jeho nejdelší série v kariéře.

První vítězství po návratu do ligy slaví Granada. Nováček soutěže vyhrál 3:0 na hřišti Espaňolu. Barcelonský celek naopak na premiérové vítězství v sezoně čeká, navíc ještě nevstřelil gól.

Španělská fotbalová liga - 3. kolo:
Valencie - Mallorca 2:0 (43. z pen. a 57. z pen. Parejo)
Atlético Madrid - Eibar 3:2 (27. Felix, 52. Vitolo, 90. Thomas - 7. Charles, 19. Arbilla)
Espaňol Barcelona - Granada 0:3 (13. Puertas, 68. Fernández, 74. Azeez)
Villarreal - Real Madrid 2:2 (12. Moreno, 74. Gómez - 45.+1 a 86. Bale)
Sobotní zápasy

Reklama