Hlavní obsah

S Beckhamem jsme udělali chybu, uznal Capello

Trenér fotbalistů Realu Madrid Fabio Capello následoval svého prezidenta Ramóna Calderóna a také on by chtěl, aby anglický záložník David Beckham v klubu zůstal. Šéf madridského velkoklubu už v neděli uvedl, že by se měl Beckham vyvázat ze smlouvy v Los Angeles, kam má po sezóně odejít. Hráčův management však jakoukoli změnu plánů důrazně popřel.

Článek

"Všichni jsme s Beckhamem udělali chybu," citoval v pondělí deník As Capella, jenž po lednovém podpisu smlouvy s LA Galaxy patřil k nejhlasitějším Beckhamovým kritikům.

Ačkoli však nejprve tvrdil, že si už slavný Angličan v Realu do konce sezóny nezahraje, nasazení v tréninku a pozdější výkony na hřišti vydobyly Beckhamovi zpět místo v základní sestavě.

"Jsem zodpovědný za sportovní sekci klubu a je pravdou, že jsme věci s ním spojené řešili špatně," uznal Capello. "Je škoda, že odchází, protože je nyní v nejlepší fyzické a psychické formě. Je to skvělý fotbalista a jeho výkony jsou teď srovnatelné s tím, jak hrál v Manchesteru United," dodal náročný italský kouč.

I díky Beckhamovým výkonům má Real velkou šanci na titul. Před posledním kolem má madridský klub stejně bodů jako Barcelona, ale lepší vzájemnou bilanci.

Reklama

Související témata: