Hlavní obsah

Spoluhráči se mu vysmáli. Courtois si na tréninku Realu počínal komicky

Madrid/Praha

Real Madrid se v úterý připravoval v tréninkovém centru ve Valdebebas na domácí zápas s Osasunou v rámci 6. kola La Ligy, který je na programu ve středu od 21:00 středoevropského času. Belgický brankář Thibaut Courtois si během tradičního fotbalového baga počínal dosti komickým způsobem. Na jeho nemotorný zákrok se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Komický pád Thibauta Courtoise na tréninku Realu MadridVideo: sntv

 
Článek

Sedmadvacetiletý belgický reprezentant Courtois zřejmě nikdy neměl dobré předpoklady k tomu, aby se stal fotbalistou do pole. Na videu z úterního tréninku je zachyceno jeho nešikovné počínaní během baga.

Real si na startu nového ročníku nepočíná tak suverénně, jak by si představovali madridští fanoušci. Bílý balet v dosavadních pěti kolech španělské ligy posbíral 11 bodů za tři výhry a dvě remízy. V Lize mistrů pak schytal výprask od PSG, když si z Parku princů odvezl potupnou porážku 0:3.

I díky tomu je navrátilec na trenérském stanovišti Zinédine Zidane pod čím dál větším tlakem fotbalové veřejnosti. Hvězdný celek bude muset ve středu na Santiago Bernabéu předvést přesvědčivý výkon a zejména se pak vítězně naladit na víkendové derby s Atlétikem.

Reklama

Související témata: