Hlavní obsah

Beckham kupuje dům na umělém ostrově

DUBAJ

Další nemovitost přidá do své rozsáhlé sbírky David Beckham. Čerstvá posila Realu Madrid by během dvou let měla jezdit za sluncem do vily na pobřeží Perského zálivu ve Spojených arabských emirátech. Za rezidenci v exotickém prostředí na umělém ostrově zaplatí anglický fotbalista s manželkou Victorií jeden a půl miliónů eur.

Foto: www.hillintl.com

Projekt umělého ostrova v Perském zálivu, nazvaného podle svého tvaru "Palma".

Článek

Nové prázdninové sídlo Beckhamových by mělo být hotovo za dva roky. Projekt výstavby luxusních domů na umělém ostrově, nazvaném podle svého tvaru Palma, zaujal řadu dalších fotbalových prominentů z Anglie.

Vilu ve stejném areálu si objednali i bývalí Beckhamovi kolegové z Manchesteru United Gary Neville, Paul Scholes, Wes Brown a Nicky Butt. Podle zpráv z developerské společnosti, která projekt za zhruba půldruhé miliardy eur uskutečňuje, by se měli v jedné čtvrti potkávat i další hráči Premiere League - mimo jiné Michael Owen, Ashley Cole a Kieron Dyer.

Beckham je v poslední době častým klientem realitních kanceláří. Po přestupu do Realu si našel v Madridu bydlení v mramorové vile La Murta v luxusní čtvrti, kde je jeho sousedem španělský král Juan Carlos. Nejlépe vydělávající fotbalista světa má domy také v Manchesteru, Londýně, ve francouzské Provence a u italského jezera Como.

Reklama

Související témata:
Perský záliv