Hlavní obsah

Reyes má údajně nakročeno do madridského Atlétika

Fotbalový útočník José Antonio Reyes by i v příští sezóně mohl setrvat v Madridu, nikoli ovšem v Realu, kde odehrál minulý ročník na hostování z londýnského Arsenalu, ale v konkurenčním Atlétiku. Informaci o Reyesově možném novém působišti v pondělí přinesl španělský deník Marca.

Článek

Třiadvacetiletý Reyes v průběhu celého léta usilovně hledal nové angažmá. V minulosti přitom několikrát proklamoval svůj zájem hrát za slavný Real, jemuž také pomohl k ligovému titulu. Překážkou však zůstává výše odstupného, na němž se vedení "Bílého baletu" nedaří dohodnout s Arsenalem, kam Reyes v lednu 2004 přestoupil ze Sevilly.

Atlético mu nyní údajně nabízí čtyřletou smlouvu a sám Reyes by ji rád uzavřel, aby se mohl s novým zaměstnavatelem připravovat na nový ročník. "Jsem rád za to, že zůstanu v Madridu. To je však prozatím jediná jistota, neboť budeme muset ještě chvilku počkat, za koho budu hrát," uvedl Reyes pro španělskou televizní stanici La Sexta. "Je těžké trénovat sám. I z toho důvodu bych byl rád, kdyby se už všechno dořešilo," dodal.

Zájem o španělského reprezentanta projevil také francouzský šampion z Lyonu, vzhledem k Reyesově touze setrvat ve Španělsku se však tomuto transferu příliš šancí nedává.

Reklama

Související témata: