Hlavní obsah

Real se dohodl s Chelsea na přestupu Robbena, možná přijde Adriano

Fotbalový Real Madrid by mohl po obránci Gabrielu Heinzovi a záložníkovi Arjenu Robbenovi v krátké době získat další posilu. Podle italského deníku Correire dello Sport se španělský mistr výrazně zajímá o brazilského útočníka Interu Milán Adriana.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Arjen Robben (na zemi) bude nyní takovéto skluzy předvádět již v dresu Realu Madrid

Článek

Trenér Bernd Schuster požaduje špičkového útočníka do páru k nizozemskému kanonýrovi Ruudu van Nistelrooijovi. V hledáčku má útočníka Ajaxu Amsterdam Klase Jana Huntelaara či Argentince Diega Milita ze Zaragozy. Daleko pravděpodobnější se však zdá příchod Adriana, s kterým údajně Inter již nepočítá.

O příchodu brazilského reprezentanta, který za svou zemi odehrál 37 zápasů a vstřelil 25 branek, by se mělo rozhodnout během několika málo dnů. Na konci srpna totiž končí přestupové období.

Robben přichází z anglické Chelsea 

Dále se vedení Realu Madrid dohodlo s Chelsea na podmínkách přestupu záložníka Arjena Robbena do týmu španělského mistra. Podle britských médií by se cena nizozemského reprezentanta měla pohybovat kolem 25 miliónů liber.

O dohodě ve středu večer vedení londýnského klubu informovalo na svých internetových stránkách. Třiadvacetiletý Robben by měl podle šéfů Chelsea v nejbližší době podstoupit v Madridu zdravotní testy a podepsat smlouvu.

Robben, který přišel do Chelsea před třemi lety z PSV Eindhoven, odehrál za anglický celek 104 zápasů a vstřelil v nich 19 gólů.

Real získá druhou posilu z anglické ligy během krátké doby, neboť z Manchesteru United angažoval argentinského obránce Gabriela Heinzeho.

Cicinho do AS Řím

Další dohoda se týká přestupu obránce Cicinha do AS Řím. Podle italských médií by měl sedmadvacetiletý brazilský fotbalista do Itálie odejít za 12 miliónů eur. Cicinhův přestup zakončil náročnou středeční noc madridských funkcionářů.

Cicinho, který přišel do Realu před dvěma lety za pět miliónů eur ze Sao Paula, se k novému týmu podle agentury Reuters připojí už ve čtvrtek.

Reklama

Související témata: