Hlavní obsah

Real vyhrál nad nováčkem Almeríí, opět se trefil Sneijder

MADRID

Ani ve 3. kole španělské ligy fotbalisté Realu Madrid nezaváhali, když v sobotu doma porazili nováčka Almeríu 3:1. Vítěznou branku obstaral dvacet minut před koncem nizozemský záložník Sneijder, který se trefil ve všech třech zápasech nové sezóny a se čtyřmi brankami je v čele tabulky střelců.

Článek

Real poslal do vedení deset minut před pauzou Argentinec Saviola, pro kterého to byla první branka po přestupu z Barcelony. Po Sneijderově gólu snížil Ude, a tak definitivní jistotu tří bodů musel dát Realu střídající Higuaín.

Další nováček Valladolid vydatně potrápil Valencii, která vyhrála 2:1 až brankou v poslední minutě. Postarala se o ni současná největší hvězda klubu David Silva. Ten svou střelu z 25 metrů otřel o záda obránce a hostující brankář již nestačil na teč reagovat. Brankář Valencie Caňizares se již v 10. minutě dopustil hrubé chyby, když mu na malém vápně vypadl míč a Koma doklepl do prázdné branky.

Fotbalisté Bilbaa a Zaragozy jsou i po sobotním vzájemném duelu stále v novém ročníku bez výhry. Zápas třetího kola skončil nerozhodně 1:1, oba týmy se gólově prosadily už v úvodní čtvrthodině.

Španělsko - 3. kolo
Real Madrid - Almería 3:1 (36. Saviola, 70. Sneijder, 87. Higuaín - 73. Ude), Valencia - Valladolid 2:1 (25. Morientes, 89. Silva - 10. Kome), Bilbao - Zaragoza 1:1 (10. Susaeta - 16. Milito).

Reklama

Související témata: