Hlavní obsah

Sevilla i druhý zápas sezóny vyhrála 4:1

Soupeř pražské Slavie v základní skupině Ligy mistrů FC Sevilla vyhrála i svůj druhý zápas ve španělské lize výsledkem 4:1, když v neděli zdolala fotbalisty Huelvy. O zásahy se shodně podělili oba útočníci Kanoute a Keržakov, který ještě neproměnil penaltu.

Článek

Sevilla se před středečním zápasem s Arsenalem příliš nenadřela, neboť brzy získala dostatečný náskok a téměř celý druhý poločas mohla šetřit síly. V neděli se představila v sestavě: Palop - Alves (75. Mertí), Boulahrouz, Fazio, Dragutinovič - Keita, Renato, Duda (63. Capel), Navas - Keržakov, Kanoute (56. Koné).

Pouze bezbrankovou remízu uhráli fotbalisté Barcelony na hřišti Pamplony a podruhé za sebou ztratili body. Barceloně chyběly zraněné ofenzivní hvězdy Eto'o a Messi, a tak se do základní sestavy vešel mexický talent Dos Santos a posledních deset minut odehrál také sedmnáctiletý Krkič. Český reprezentant Jaroslav Plašil se po svém přestupu z Monaka ještě nevešel ani na lavičku náhradníků Pamplony.

Kousek od první prohry po svém postupu z druhé ligy byla Murcía, ale nakonec zachránila alespoň remízu 1:1 s Atlétikem Madrid, které zůstává u dna tabulky bez jediné výhry. Prvního úspěchu se dočkal Espaňol Barcelona, který vyhrál 1:0 nad Getafe gólem Soriana z 88. minuty. Hosté hráli od 61. minuty bez vyloučeného Granera.

Španělsko - 3. kolo
Mallorca - Villarreal 0:1 (82. Nihat), Espaňol Barcelona - Getafe 1:0 (88. Soriano), Santander - Levante 1:0 (27. Munitis), Murcía - Atlético Madrid 1:1 (81. Gallardo - 13. Agüero), La Coruňa - Betis Sevilla 1:0 (7. Guardado), FC Sevilla - Huelva 4:1 (34. a 54. Kanoute, 12. a 75. Keržakov - 55. Aitor), Pamplona - FC Barcelona 0:0.

Reklama

Související témata: