Hlavní obsah

Messi zařídil dvěma góly výhrou Barcelony nad Sevillou

BARCELONA

Díky dvěma gólům argentinské hvězdy Lionela Messiho zvítězili fotbalisté FC Barcelony v sobotním šlágru španělské ligy 2:1 nad Sevillou, která ve třetím utkání v soutěži ztratila první body. Messi se nejprve v 73. minutě parádně uvolnil v pokutovém území a nekompromisně propálil gólmana Palopa. O chvíli později potrestal z penalty faul Poulsena na Dos Santose.

Článek

Sevilla, která bude soupeře pražské Slavie v Lize mistrů, v nastaveném čase už jen snížila zásluhou kanonýra Kanoutého. Hosté hráli v sestavě: Palop - Alves (82. Martí), Escudé, Boulahrouz, Dragutinovič - Keita, Renato, Adriano (46. Duda), Poulsen - Jesús Navas (78. Keržakov), Kanouté.

Barceloně chyběl záložník Ronaldinho, který si před zápasem poranil lýtkový sval na pravé noze. Podle informací španělského klubu by měla vyšetření v následujících dnech určit, jak dlouho bude brazilská hvězda mimo hru.

Fotbalisté Huelvy překvapivě zdolali ve španělské lize Espaňol Barcelona 2:1 a oslavili první výhru v sezóně. Zásluhu na tom měl především útočník Javi Guerrero, který obstaral oba zásahy domácích.

Hosté přitom vedli již od šesté minuty po trefě Riery, ale po změně stran nejprve Guerrero vyrovnal a o chvíli později lobem z hranice šestnáctky získal tři body pro domácí.

Španělsko - 4. kolo:
Huelva - Espaňol Barcelona 2:1 (54. a 60. Guerrero - 6. Riera), FC Barcelona - FC Sevilla 2:1 (73. a 81. z pen. Messi - 90+2. Kanouté).

Reklama

Související témata: