Hlavní obsah

Přehnaná touha po vítězství nás stála zápas, říkal po prohře trenér Sevilly

PRAHA

Španělský soupeř Slavie v Lize mistrů FC Sevilla nezvládl úterní předehrávku La Ligy a na svém hřišti prohrál s Espaňolem Barcelona 2:3. O třech bodech pro katalánský tým rozhodl svou trefou dvě minuty před koncem Tamudo. „Náš tým si navzdory prohře zaslouží uznání,“ řekl po utkání trenér Sevilly Juande Ramos.

Článek

Domácí sice smazali dvougólový náskok soupeře, ale osudný okamžik dvě minuty před koncem nezvládli. „Měli jsme spousty příležitostí, abychom tu třetí branku vstřelili my, ale Espaňol dokázal své šanci využít lépe,“ hodnotil utkání domácí trenér.

Defenzíva Sevilly v těchto dnech nevykazuje dobré výsledky. Ve dvou posledních utkáních v lize obdržel španělský klub pět branek. Když k tomu připočteme výsledek 0:3 z utkání Ligy mistrů na půdě Arsenalu, vypadá to, že by Slavia mohla příští úterý, kdy se hraje 2.kolo Ligy mistrů, na španělské půdě v ofenzívě také uspět.

Určitě by jí pomohla rychle vstřelená branka, protože trenér Sevilly je znám svou touhou zvrátit utkání za každou cenu a hráčům kolem Stanislava Vlčka by se tak mohla otevřít cesta k nebezpečným brejkům.

Útočnou filozofií se prezentoval Juande Ramos i po prohraném utkání s Espaňolem, které skončilo 2:3. „Neměli jsme jinou možnost, než hodně riskovat. Možná to byla přehnaná touha po vítězství, která nás stála porážku. Ale když prohrajete, protože jste riskovali a chtěli vyhrát, není to špatné. Dělali jsme, co jsme mohli,“ řekl na stránkách goal.com Ramos.

Reklama

Související témata: