Hlavní obsah

Sevilla po postupu v Lize mistrů prohrála v Almerii

Čtyři dny po vítězství nad Arsenalem prohráli fotbalisté Sevilly ve španělské lize s Almerií. Na hřišti týmu, jemuž v tabulce dosud patřilo čtrnácté místo, hosté podlehli 0:1, když téměř celý druhý poločas odehráli bez vyloučeného obránce Alvése a v závěru jim dal gól střídající Acasiete. Almería díky tomu svého soupeře v tabulce předstihla a je desátá.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Sevilla, již jistý osmifinalista Ligy mistrů, bude 12. prosince posledním soupeřem pražské Slavie v základní skupině. Tým dnes nastoupil v sestavě: Palop - Alvés, Fazio, Mosquera, Crespo - Navas (90. Chevantón), Martí, Poulsen, Capel - Renato (56. Keita), Kanouté.

Vedoucí Real Madrid zvítězil nad Santanderem 3:1 a v čele tabulky má čtyřbodový náskok před Villarrealem, který však má svůj zápas 14. kola teprve před sebou. Dvakrát se trefil útočník Raúl. V barcelonském derby záhy vedli favorizovaní hosté zásluhou Iniesty, v 69. minutě ale za Espaňol vyrovnal Coro.

Španělsko - 14. kolo:
Almería - FC Sevilla 1:0 (86. Acasiete), Real Madrid - Santander 3:1 (4. a 70. Raúl, 10. vlastní S. Sánchez - 73. Munitis), Espaňol Barcelona - FC Barcelona 1:1 (69. Coro - 6. Iniesta).

Reklama

Související témata: