Hlavní obsah

Podle španělského tisku se Ronaldinho dohodl s Chelsea

MADRID

Ronaldinho bude od příštího roku hrát za londýnskou Chelsea, tvrdí to alespoň španělský deník Marca. Podle jeho zpráv už se brazilský záložník Barcelony dohodl s Chelsea na přestupu. Nejspíše však jde o další z mnoha spekulací, které se kolem Ronaldinha v poslední době rojí. Jakýkoliv přestup totiž popřel jeho agent a bratr v jedné osobě Roberto de Assis.

Článek

"Pro mne je to teda překvapení, protože já s nikým nic nevyjednával," tvrdí de Assis. "Ronaldinho je v klidu, na podobné zaručené zprávy už je zvyklý. Snad každou středu a neděli vycházejí články o tom, kam zase půjde," dodal pobaveně s tím, že se další spekulace vyrojily asi proto, že se objevil v Barceloně. Podle svých slov však jen přijel navštívit bratra, matku a sestru. Nikoliv jednat s klubem o dalším osudu Ronaldinha.

"Ani nemohu přijímat nabídky, to může jen Barca. A já s nikým nemluvil. Zeptejte se v klubu, já přijel za rodinou," vykládal De Assis, který je unavený z toho, jak někteří lidé obrátili a tolik Ronaldinha v poslední době kritizují. "Nerozumíme tomu. Nevím, čí je to zájem," tvrdí.

Faktem je, že Ronaldinhovi se v poslední době v Barceloně příliš nedaří, poslední dva zápasy začal dokonce jen na lavičce. V katalánském klubu má však smlouvu až do roku 2010.

Reklama

Související témata: