Hlavní obsah

Kouč Rijkaard i Ronaldinho zůstávají v Barceloně

BARCELONA

Nizozemský trenér Barcelony Frank Rijkaard se nenechává znepokojovat spekulacemi o možném odchodu do Chelsea, které se objevily spolu s fámy, že by do stejného klubu měl odejít i brazilský špílmachr Ronaldinho. „Pověsti o mé budoucnosti jdou mimo mě. Toto je součást fotbalu a děje se tak ve všech velkých klubech,“ řekl Rijkaard.

Článek

„Upřímně, nemyslel jsem na to, jestli je má pozice v nebezpečí, když jsme neměli dobré výsledky. Když myslíte na to, co se může stát, nepomůže vám to,“ řekl trenér Barcelony na stránkách goal.com.

Na otázky, jestli za těchto okolností, kdy se kolem něho rojí velké spousty spekulací, dohadů a pověr, je schopný plánovat na další sezónu, jednoznačně odpověděl, že je teď ještě příliš brzy bavit se na toto téma.

„Když nastane čas blížící se ke konci sezóny, potom přichází ta správná chvíle pobavit se, co bude dál,“ odmítl na závěr jakékoliv dohady o možném odchodu kouč Barcelony, který má se svým klubem smlouvu do roku 2009.

Do Londýna, jak se zdá, nepoputuje ani držitel zlatého míče pro rok 2005 Brazilec Ronaldinho. Dohady o možném přestupu vyvrátil jeho bratr a agent v jedné osobě Roberto de Assis. Ten naopak prohlásil, že ofenzivní záložník Barcelony jedná o prodloužení smlouvy do roku 2014.

„Mrzí mě, že se píše tolik věcí, které vůbec nejsou pravda,“ řekl de Assis španělskému listu El Mundo. „Ronaldinho samozřejmě není spokojený se současnou situací, ale tvrdě pracuje, aby se opět vrátil do sestavy. Proti Barceloně vůbec nic nemá, protože je to nejlepší klub. To je také důvod, proč jednáme o prodloužení smlouvy,“ dodal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články