Hlavní obsah

Real si až v nastavení zajistil postup přes třetiligové Alicante

Gutiho branka v závěrečných sekundách zápasu zajistila fotbalistům Realu Madrid postup do osmifinále Španělského poháru přes třetiligové Alicante. Velkoklub na konci minulého roku v úvodním zápase s outsiderem remizoval 1:1, když vyrovnával rovněž v nastaveném čase, a středeční domácí odvetu nakonec vyhrál 2:1.

Článek

Bílý balet po půlhodině vedl po trefě Arjena Robbena, ale ambiciózní Alicante nesložilo zbraně a ve dvacáté minutě druhé půle vyrovnalo. Spasitelem domácích se nakonec stal Guti, který zakroutil střelu do hostující sítě.

Barcelona ve středu v odvetě s třetiligovým Alcoyanem pouze remizovala 2:2, ale o postup se strachovat nemusela. Úvodní zápas na hřišti soupeře vyhráli Katalánci 3:0, a když se na Nou Campu během úvodních jedenácti minut dvakrát trefil domácí útočník Ezquerro, bylo o postupu rozhodnuto. Překvapivé vyrovnání v závěru zápasu na tom už nemohlo nic změnit.

Z výsledků - 4. kolo Španělského poháru, odvety:
Real Madrid - Alicante (III. liga) 2:1 (první zápas 1:1, postupuje Real), Barcelona - Alcoyano (III.) 2:2 (první zápas 3:0, postupuje Barcelona).

Reklama

Související témata: