Hlavní obsah

Fotbalisté Barcelony ztratili další body v honbě za Realem

SEVILLA

Fotbalisté Barcelony utrpěli další ztrátu v honbě za lídrem španělské ligy Realem Madrid. V sobotním večerním duelu v Seville pouze remizovali s domácím FC 1:1, když bod jim zajistil až čtvrt hodiny před koncem Xavi. Před nedělním duelem Realu s Valladolidem ztrácí Barca na první místo stále pět bodů.

Článek

Favorit prohrával od závěru prvního poločasu, kdy převahu domácího týmu zužitkoval Diego Capel. Barcelona se po přestávce zlepšila, ale k vyrovnání se dobrala až poté, co v 76. minutě Xavi proměnil v gól přihrávku hvězdného Argentince Lionela Messiho. Chvíli nato přišli domácí o vyloučeného malijského obránce Seydou Keitu, ale katalánský velkoklub početní převahu nevyužil.

Gól mexického útočníka Franka ze třetí minuty nastavení zajistil fotbalistům Villarrealu tři body z utkání na hřišti Murcíe.

Hosté se dlouho trápili a nevytvářeli si šance, až v nastaveném čase si zaběhl Franco za obranu, zpracoval lobovanou přihrávku a prostřelil domácího brankáře. Villarreal se před zbývajícím programem kola dostal na třetí místo v tabulce před Espaňol Barcelona.

Výsledky španělské ligy - 23. kolo:
La Coruňa - Getafe 1:1
Branky: 44. vlastní Mario - 69. Uche
Murcía - Villarreal 0:1
Branka: 90.+3 Franco
FC Sevilla - FC Barcelona 1:1
Branky: 35. Capel - 76. Xavi.

Reklama

Související témata: