Hlavní obsah

Henry málo vidí dceru, proto prý v Barceloně nehraje dobře

MADRID

Za nepříliš výraznou formu útočníka Barcelony Thierry Henryho prý můžou rodinné problémy. Francouzský fotbalista prohlásil, že se mu na hřišti nedaří, protože po rozvodu s manželkou Claire viděl svou tříletou dceru Téu jen pětkrát za posledních osm měsíců.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Thierry Henry

Článek

"Moje dcera je to nejdůležitější v mém životě," citovala ve čtvrtek třicetiletého útočníka agentura Reuters. "Jsem nešťastný, protože jsem ji za posledních osm měsíců viděl pětkrát, a to se mi jako otci vůbec nelíbí. Kdybych mohl vidět Téu častěji, moc by to mému fotbalu pomohlo," dodal.

Henry se po čtyřletém manželství rozvedl loni na podzim. "Každý, kdo má malé dítě, mě určitě chápe. Nechci, abyste mě litovali, alespoň však za mě nemluvte," připomněl Henry nedávné prohlášení bývalého spoluhráče z Arsenalu a francouzské reprezentace Roberta Pirése, který řekl, že Henry je v Barceloně velmi nešťastný, a dokonce s ním po utkání s Villarrealem neprohodil jediné slovo.

"Spěchal jsem za dcerou, proto jsem s ním nestihl promluvit," vysvětlil Henry, který v 19 letošních zápasech za Barcelonu vstřelil sedm gólů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články