Hlavní obsah

Real Madrid prohrál potřetí z posledních pěti zápasů

Fotbalisté Realu Madrid pokračují v nepřesvědčivých jarních výkonech, v 28. kole španělské ligy si v sobotu připsali už třetí ligovou porážku z posledních pěti zápasů. Tentokrát nestačili na La Coruňu, která doma zvítězila 1:0. Real tak dal možnost druhé Barceloně, aby v nedělním zápase s Almerií ukrojila z jeho osmibodového náskoku.

Článek

Real byl aktivnějším týmem, ovšem těžko se dostával přes pozornou obranu La Coruni. Domácí pak podnikali nebezpečné protiútoky a po jednom z nich se také dostali do vedení. Lafita na levé straně nebojácně vnikl do pokutového území a jeho střílený centr si do vlastní branky srazil stoper Realu Pepe. V závěru pak Real tlačil, ale na srovnání nedosáhl.

Zápas mezi Betisem Sevilla a Bilbaem byl v 70. minutě za stavu 1:2 pro Bilbao předčasně ukončen. Důvodem bylo zranění hostujícího brankáře Armanda, kterého zasáhla do obličeje láhev hozená jedním z fanoušků; ten byl okamžitě zatčen.

Fabiano Sevillě vystřílel výhru ve Valencii

Dva góly brazilského kanonýra Luíse Fabiana zařídily fotbalistům FC Sevilla vítězství v utkání ve Valencii. Hosté vyhráli 2:1 a v tabulce se posunuli na čtvrtou příčku.

Fabiano se poprvé prosadil v 11. minutě z přímého kopu, druhý gól vstřelil o jedenáct minut později. V letošním ročníku soutěže dal sedmadvacetiletý útočník už svou 22. branku a s přehledem vede tabulku střelců. Druhý Diego Milito ze Zaragozy má na kontě o sedm gólů méně.

Valencia, kterou po utkání vyprovázel do kabin mohutný pískot fanoušků, v 90. minutě díky Albiolovi pouze snížila na konečných 1:2.

Španělsko - 28. kolo
Huelva - Murcía 4:2 (19. a 70. Sinama-Pongolle, 59. Ruben, 85. Marcos - 16. De Lucas, 74. Alonso z pen.), La Coruňa - Real Madrid 1:0 (58. vlastní Pepe), Valencia - FC Sevilla 1:2 (90. Albiol - 11. a 22. Fabiano).

Reklama

Související témata: