Hlavní obsah

Schuster povede fotbalisty Realu dál, i když nezíská titul

MADRID

Trenérem fotbalistů Realu Madrid bude i v příští sezóně Bernd Schuster. Německý kouč na ostře sledovaném postu zůstane i v případě, že tým nezíská španělský titul. Schuster ve čtvrtek prohlásil, že jej o setrvání ujistil prezident klubu Ramón Calderón.

Foto: ČTK/AP

Německý trenér Realu Madrid Bernd Schuster

Článek

"Před chvílí jsem se s Calderónem bavil a řekl mi, že i kdybychom ligový titul nezískali, zůstanu. Důvodem je hlavně to, že se snažíme pracovat koncepčně a přebudováváme tým," prohlásil ve čtvrtek Schuster v rozhovoru pro místní stanici Radio Marca.

"V létě nás čeká druhá etapa obměny kádru. Sice věřím, že do ní vstoupíme jako úřadující mistři, ale zároveň cítím naprostou důvěru vedení," dodal Schuster.

Nezdar v boji o španělský titul přitom pro řadu Schusterových předchůdců znamenal odchod a i letos už přispěchala místní média se zvěstmi, že Schusterova pozice je v podobném ohrožení. Real totiž z posledních osmi zápasů pětkrát prohrál a jeho náskok v čele tabulky se ztenčil na pouhé čtyři body. Největší díl kritiky španělských novinářů poté dopadl právě na Schusterovu hlavu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články