Hlavní obsah

Ronaldinho zůstane v Barceloně, tvrdí fotbalistův bratr a manažer

Brazilský fotbalista Ronaldinho v létě Barcelonu neopustí. V rozhovoru pro španělský magazín Don Balon to prohlásil manažer a bratr hvězdného záložníka Robert de Assis, který tak vyvrátil spekulace o jednání s AC Milán.

Článek

"Při své práci běžně cestuji po světě a setkávám se s různými lidmi. Ne vždy se ale musíme bavit jen pracovně," prohlásil De Assis o svém setkání s viceprezidentem AC Milán Adrianem Gallianim, na němž ho vyfotilo několik italských médií.

"Ronaldinho má v Barceloně smlouvu do roku 2010 a já mu jiné angažmá nesháním. Myslím, že hráč jako on by se měl s klubem rozloučit ve velkém stylu. Rozhodnutí o odchodu je také třeba udělat v klidu a ne pod vlivem komplikovanějšího období," připomněl bratrovy vleklé zdravotní problémy.

O odchodu osmadvacetileté hvězdy z katalánského velkoklubu se spekuluje dlouho. Dohady nabraly na intenzitě, když se Ronaldinho minulý týden zranil a přijde o zbytek sezóny.

Vedení Barcelony je s ním údajně velmi nespokojené, protože za poslední rok vinou zdravotních potíží nastoupil od začátku jen v 13 z 30 ligových zápasů a čtyřikrát naskočil do utkání z lavičky.

Reklama

Související témata: