Hlavní obsah

Zranění fotbalistů Barcelony prý pouze zakrývají problémy v týmu

BARCELONA

Několik fotbalistů, kteří v současnosti kvůli zranění chybí v týmu Barcelony, prý bylo ve skutečnosti vyřazeno kvůli problémům s disciplínou. Jen pár hodin před odvetou čtvrtfinále Ligy mistrů se Schalke 04 to v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Catalunya Radio prohlásil ekonomický šéf španělského klubu Xavier Sala Martin s tím, že klub fingovanými zdravotními potížemi zakrývá potíže v mužstvu.

Článek

"Podívejte se na tyhle pány, kteří nepracují, nedělají vůbec nic a několik týdnů nehrají. Všichni byli vyřazeni ze sestavy kvůli disciplinárním prohřeškům a my to zakrýváme jejich údajným zraněním," řekl Sala Martin, který sice není v nejužším vedení, během volby prezidenta však přebírá dočasně absolutní kontrolu nad klubem.

Funkcionář odmítl uvést konkrétní jména, jeho slova ale přilila do ohně spekulací, který se rozhořel zejména kolem záložníka Ronaldinha. Brazilská hvězda má celou sezónu zdravotní potíže a za Barcelonu už měsíc nehrála. Podle lékařů jde pouze o vsugerovaná zranění. Od března je také na marodce s lýtkovým svalem portugalský reprezentant Deco. "Jde o dva tři hráče, kteří si užívají zábavy a jsou skutečně líní. Z šedesáti tréninků přišli jen na dvaadvacet," dodal Sala Martin.

Reklama

Související témata: