Hlavní obsah

Tragédie a obrovský smutek. Atlético Madrid oplakává smrt mladého útočníka

Madrid/Praha

Tragická zpráva zasáhla španělský velkoklub Atlético Madrid, který truchlí nad úmrtím hráče z týmu do 14 let Christiana Mincholy. Klub o smrti mladého útočníka a autora 50 gólů v mládežnických výběrech informoval na svých stránkách.

Foto: Sport.cz

Stadion Atlética Madrid.

Článek

„Atlético Madrid prožívá smutek nad úmrtím našeho hráče do 14 let Christiana Mincholy. Sdílíme zármutek s jeho rodinou, spoluhráči a kamarády. Nechť odpočívá v pokoji," stojí na černobílé fotografii zesnulého fotbalisty na oficiálním twitterovém účtu klubu.

„Jsme šokovaní smutnou zprávou o smrti našeho hráče a hluboce litujeme jeho ztráty. Atlético Madrid stojí po boku Christianovy rodiny a jeho přátel v těchto chvílích nesmírné bolesti," napsal ve své kondolenční řeči prezident klubu Enrique Cerezo.

Připojila se i klubová hvězda Koke: „Cítím hněv a bolest, že musím říct Christinau Mincholovi sbohem. Život není fér. Jsem hrdý, že jsi nosil náš dres. Velká podpora rodině a kolegům. Odpočívej v pokoji."

Generální ředitel madridského celku Miguel Angel Gil Marin uvedl, že ode dneška bude klubová vlajka stáhnutá na půl žerdi.

„Pocit bezmoci je hrozný. Přichází v situacích, jako je tato. V uplynulých dnech zemřeli lidé, kteří mně byli blízcí. Někteří byli nakažení koronavirem, další měli jiné choroby. Je to veliká nespravedlnost. Máme zlomená srdce. Christian měl pouhých 14 let," smutnil Miguel Angel Gil Marin.

Příčina smrti mladíka nebyla zveřejněna.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články